Brünnhilde szikláján

Valló világ

2006/10/27

Az a pocsékolás ami nálunk az emberi erőforrással folyik egyszerűen elképesztő. Hetekig fektetnek ügyeket, aztán amikor már a körmükre ég, gyorsan továbbpasszolják. A sor végén mindig van egy szerencsétlen, lelkiismeretes igásbarom aki kibogozza az ügyet, aki kijavítja a hibát, aki az utolsó utáni pillanatban mégis el tudja intézni a megrendelést.
És nem csak velem csinálják ám ezt, ajjaj, dehogy. Vagyunk páran ilyen mindig befogható igásbarmok.
Én azért tényleg igyekszem árnyaltan gondolkodni, meg mindenkit megérteni, de az anyjuk büdös picsáját, a társaság fele hetekig halogatja a legkisebb munkát is, a másik fele meg tesz félre mindent és egy délelőtt rohammunkában, rengeteg stresszel, óriási koncentrációval megcsinál egy normális esetben kétnapos munkát.
Állítom, ha a csapat első felét kirúgnák, észre sem vennénk - hacsak abból nem, hogy megszünnének az utolsó pillanatra hagyott nagy hajtások.
nagyon elég volt a hétből.

3 Comments:

  • At 3:19 du., Anonymous Névtelen said…

    Klassz!
    Itt az őszödi beszéd párja.
    Kicsiben,nagyban ugyanez van.
    Fraktáltörvény.
    Klassz!
    Mellesleg mindenben igazad van.

     
  • At 11:29 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Bocsánat a csúnya beszédért. Tényleg nagoyn mérges voltam pénteken.
    De ugye azért nem hiszed, hogy Gyurcsány írja a blogot?
    :-)

     
  • At 8:45 du., Anonymous Névtelen said…

    DE. Új taktikám van a világ megértésére.Én okt.23-tól mindenkinek mindent elhiszek,amit mond.(addig ugyanis soha,senkinek,semmit)Nem tudom meddig bírom :),de tegnap már megnéztem,mikor is jár le az internetelőfizetésem.

     

Megjegyzés küldése

<< Home