Brünnhilde szikláján

Valló világ

2004/06/02

:-)) Jóestét!

Ma úgy kiszipolyoztak, hogy alig találtam ki az irodaajtón. Egy 58 oldalas anyagot kellett lektorálni, vesszőcskék, helyesírási hibácskák, zárójelecskék, dupla szóközöcskék, rossz szórend, hiányzó alany, szóismétlések, jajj, nehéz volt. Ráadásul a kolléganőim megint otthagytak, másfél órás ebédszünetnél lejjebb nem adják. Mi meg ott vagyunk ketten a főnökhelyettessel, nyakig benne a javítgatásban, én meg kapkodom a telefont, egyik ügyből a másikba ugrok bele, a csaj meg ül mellettem és várja, hogy letegyem végre a telefont. Ebédnél aztán pont összefutottam a főnökömmel, megittam még egy kávét amíg ő evett, és mivel rákérdezett, hát én meg elmondtam neki hogy mi az ábra. Annyira tele a hócipőm azzal hogy én egy percre fel nem állhatok, a másik nő meg fél napokat passziánszozik, másfél órát ebédel, hogy még árulkodtam is. Amúgy a főnököm tudja, azt mondja, már szólt is nekik, de akkor mégis, miért hagyja?
Délután egy statisztikát bogarásztam meg a CD jogtárban tévedtem el vagy háromszor, aztán fél öt előtt öt perccel megint kaptunk egy anyagot, holnap reggeli határidővel. Szerencsére, akkor kezdett ömleni az eső, úgysem indultam volna el a zuhéban, úgyhogy maradtunk, az is meg lett csinálva. Egy régi beszámolóból kivettünk pár bekezdést, kicsit átszerkesztettük, aztán had menjen.

Itthon próbáltam a blogom pofozgatni, nem sikerült. Ma már nem nyúlok a hozzá, sajnos nem működik az előnézet funkció ezért minden változtatást publikálni kell. Próbáltam kicsit világosabb hátteret és sötétebb betűket varázsolni, de az elmúlt fél órában már mindenféle színt sikerült belekontárkodnom. Holnap kinyomtatom a forráskódot, megnézem hogy melyik része mit kódol, összeállítok egy színt és úgy kijavítom, hogy többet ne kellessen macerálnom. De így próbálgatva, miközben nem tudom mi mit jelent, nem lehet ilyesmihez hozzáfogni. Elnézést. Holnaptól remélem szebb lesz a blog.

Remélem reggel nem fog esni, hajnalban megyek, nem kéne megáznom. Ma korán tente van. Jóéjszakát!