Brünnhilde szikláján

Valló világ

2004/12/09

Hehehe, hihetetlen érzékkel tudom magamra felhívni a tanerők figyelmét: vizsga közben, az utolsó kifejtős kérdés utolsó három szavánál kifogyott a tollamból a tinta. Nem bírtam annyit kivarázsolni belőle, ami elég lett volna azt leírni, hogy 'más felhasználó számára is'.
A pasi ugyan adott egy tollat, de jól megnézett magának, hát ha most véletlenül melléikszelgettem, akkor ennél a tanárnál többé az életben át nem megyek, a fejem merem rátenni.
De mekkora hülyeség is outlook-ból tesztet írni!
De most tényleg: miért nem kell az ilyen alkalmazásokhoz gyakorlati feladatokat csinálni az ostoba tesztek helyett?

Más:
ez a város tényleg mindent megtesz azért, hogy a benne élőkkel megutáltassa magát. Több mint félóráig tartott, amíg a 7-es busz az Erzsébet hídtól a Gellért-szállóig araszolgatott. Már abban sem voltam biztos, hogy egyáltalán beérek vizsgázni. Azt meg, hogy az embert milyen szagélmények érik egy zsúfolt buszon inkább nem részletezném.

Nno, megyek haza, holnap van egy nagyon fontos megbeszélésem, arra igen erősen készülnöm kell. Lehet rámegy az éjszakám.

És még abban is reménykedek, hogy estére be tudom magam csempésztetni a Spinózába. Fiala, Andrassew, Vágó, Bolgár és még néhány ember csinál egy évértékelő beszélgetést.
Nem hiszem ugyan hogy sok értelme van a szart csoportosítani és kiértékelni, de hátha ki tudnák sütni, hogy azért mégsem volt ez az év olyan borzasztó, mint amilyennek éreztem. Ha csak egy icipici humort találnának benne, már jobban érezném magam.