Brünnhilde szikláján

Valló világ

2005/01/08

:-) Szépjónapot!!
Sőt. gyönyörűszépet!
Itt pompás idő van, hétágra süt a Nap. Sőt, hetvenhétágra :-))
Hatalmasat sétáltunk, megetettük a madárkáinkat és a túlpartról láttuk, hogy a Rómain nyitogatják a büféket. Nem kellett több biztatás, átsétáltunk, volt minden földi jó: pokrócba csavarva napozás, zsíroskenyér, sajtos pogácsa, forralt bor, fahéjjal illatosított konyakos kávé. Pompásan éreztem magam.
Azért érdekes az ember: boldog attól, hogy három órát gyalogol egy reggeliért. Jó dolog a technika és a civilizáció, de muszáj néha kiszakadni belőle.
Amúgy ma két dolgot láttam ami nagyon nem illik a januárhoz: az egyik egy szöcske volt, ami a nadrágomra ugrott. Azt hittem hogy egy fűszál, le akartam pöckolni. Alig hittem a szememnek. Szegényke nem valószínű hogy megéri az estét, jobb esetben is madáreledel lesz belőle. A másik furi dolog egy piros rózsa: hogy jutott neki az eszébe most nyilni, nem tudom. A barnult levelek között ott piroslik, megnéztem, nem művirág, valódi rózsa, még egy icipici illata is van.
Megérkeztek északról a vendég vízimadarak, nagy csapat szárcsát láttunk és néhány kisbukót is.
Hát, ennyi.

Aki akar még szép vízimadarakat nézegetni, az a linkgyüjteményből válassza ki Jetphotoraphert. Illetve most menjen el sétálni és majd este nézegesse a képeket :-))
Ez az a hétvége, amikor szombaton is mennem kell dolgozni :-( Ebben a gyönyörű időben jól fog esni a bringázás, a munkát meg majd csak túlélem.