Brünnhilde szikláján

Valló világ

2007/06/12

:-) Szép nap ez a mai!!
Visszatért az emberiségbe vetett hitem!! Komolyan! Hogy mitől?
Hát kérem, nagy bejelentés következik!
Tarararrraaaammmm!!
Tarrarraaaarrrraaammm!!

Khm. Khmkhm.

Szóval, a színházas blogomra találó keresőszavakban a "hatalmas fasz" kifejezés az eddig stabil elsőről a 7. (hetedik) helyre esett vissza. Igaz, az "óriási fasz" kifejezés még mindig tartja a 9. helyét, de ez van, végülis elég fontos része az életnek. Illetve hát kéne hogy legyen, de erről majd máskor.
Szóval az e havi sorrend, csak a pontot érő helyezések:

I. Van Gogh
II. Van Gogh rajzok
III. Amelie csodálatos élete
IV. Loge
V. Rajna kincse
VI. Tosca

Azt hiszem, elmondhatom magamról, hogy nem éltem hiába. Vagy legalábis nem blogolok hiába.

A közeljövőben a következő eseményekről várható tudósítás:
Pelléas és Mélisande MüPa. Ez van, kezdek rákapni az operák sallangmentesebb, koncertszerű előadására. Sokkal intenzívebb a zenei élmény vagy nem tudom, de tetszenek nagyon. A Filharmonikusok meg, Kocsissal az élen, nos, hm, ünnepi élményt ígér.
Rolling Stones jJJeeeeEEEEee! Ajánlom, hogy kössék fel a gatyát mert ennyi pénzt még életemben nem adtam ki koncertjegyért mint most. Ebből az Operában páholyba vehetnék bérletet, 5 előadásra. Viszont azt sem hiszem, hogy az én életemben még egyszer Pestre jönnek - a valkürök pedig elég sokáig élnek, mint az köztudott. Úgyhogy ott leszek, nélkülem el sem kezdik, az biztos!

És ha már a neten jártam meg a kártyám is a kezemben volt, gyorsan megajándékoztam magam egy Reiner bérlettel. De csak és kizárólag azért, mert csupa vasárnapi koncertre szól. Mondjuk a fél négyes kezdés elég horrornak tűnik, mert ugyebár akkortájt szoktam kezdeni dolgozni. De majd megoldom, hogy bemenjek délelőtt és a munkahelyről menjek a koncertre. Vagy valami ilyesmi.
Ez van, így jár az, aki esténként dolgozik.

3 Comments:

  • At 11:42 de., Anonymous Névtelen said…

    Pelléasra én is megyek, Rolling Stonesra - az ár miatt - nem (10-12 éve, amikor itt voltak, kinn voltam a Népstadionban, akkor még vagy az árak voltak szolídabbak, vagy nekem ment jobban). Tegnap viszont Laurie Anderson volt.

     
  • At 11:59 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Hát, az ár miatt én is szívtam a fogam, ez már az a kategória, ami miatt le kell mondanom egy-két dologról és kissé nagon is át kell terveznem az e havi és a jövő havi költségvetésem. De soha nem voltam még ilyen nagy rock koncerten. Annak idején a Queen-re fájt nagyon a fogam, az ugye szóba sem jöhetett. De ezt most ki nem hagyom, a fenébe is, hát most egy-két hónapig majd legfeljebb nem iszok kávét meg kihagyok pár filmet és nem veszem meg azt a szandált sem, amit kinéztem.
    De tudom hogy ha nem mennék, egész életemben bánnám. Én meg annyi jó dolgot hagytam már ki, hogy nem akarom ezeket a hiányérzeteimet szaporítani.

     
  • At 10:58 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Rás, a jobb oldali pódiumerkélyen fogok ülni, a 9. széken és mohazöld, ujjatlan bársonyruhában leszek.
    Ha gondolod és megtalálsz, nyugodtan gyere oda hozzám, együtt szünetelhetünk.

     

Megjegyzés küldése

<< Home