Brünnhilde szikláján

Valló világ

2004/09/15

:-)) Szépjóestét!
Igazság szerint nem :-) hanem :-O mert tátott szájjal, dermedten ülök itt. Most hallottam egy beszélgetést a nemezetvetőnő-jelölt édesanyjával. Itt, a riporter honlapján estefelé biztos meg fog jelenni a beszélgetés.

Szóval, a döbbenetem oka: (tartalmi idézet kezdete) a hölgy nem foglalkozik politikával, csak azt tudja hogy a lánya egy zseni, egy lehengerlő és karizmatikus személyiség. A hungarizmus ugyan közel áll a fasizmushoz, de az ő lánya egy nagy tudású filozófus, egy csodagyerek, aki nem hihet káros eszmékben. Egyébként is, a világ tele van forradalmárokkal, Hitlerről is majd csak az utókor fogja (!!!!!!!!!) eldönteni, hogy ki volt és mit tett.
Egyébként sem igazi demokrácia az, ahol nem lehet szabadon hinni bármilyen eszmében, és ahol 60 év alatt csak elhallgatni tudtak filozófiai irányzatokat ahelyett, hogy kibeszélték volna. (tartalmi idézet vége)

Hát kérem.

Minden tiszteletem az édesanyáké.

Hitlernek is volt édesanyja, sőt, Hasfelmetsző Jacknak is. Biztos mindnyájan követtek el nevelési hibákat, de a társadalomnak nincs joga rájuk hárítani a felelősséget.
Ez a lány a szülőanyjának biológiai, a társadalomnak pedig szellemi gyermeke. A szülőanyja nem tagadhatja meg, de mi, a nevelőanyja, igen.
Mostmár mindenféleképpen ott leszek október 15-én az ellentüntetők között.