Brünnhilde szikláján

Valló világ

2005/06/27

Nno.
Istenek lánya tervez, ember végez.

Szerdán be kell mennem dolgozni. Igaz, csak egy órára (mondjuk, ismerem én az ilyen egy órácskákat), de tényleg nem vagyok olyan állapotban, hogy 10-re be tudnék ülni tárgyalni, aztán kettőre gyakorlati vizsgára, négyre meg elméletire. Nem nyafogás, legalábbis tényleg próbálok nem nyavalyogni, de érzem hogy teljesen ki vagyok merülve, egyáltalán nem bírom már a gyűrődést.
Szerencsére még le tudtam iratkozni.
Tanulás felfüggesztve - lehet, hogy még jobban is járok - feltéve persze, ha jövő hétfőn lesz hely. Mert ha nem, akkor Delphiből legközelebb már csak szeptemberben tudok vizsgázni.

Nna, erről ennyit, megyek haza - legalább még megpróbálok kicsit takarítani. Meg vasalni, hónapok óta pulcsikban járok mert a vasalás és a piperetakarítás az, amire az elmúlt pár hónapban végképp nem volt erőm.


Más:
lazításképpen a freeblogon feltámasztottam a rég tetszhalott blogomat, amit annak idején csak azért csináltam, hogy le ne nyúlja valaki a nickem.
Nos, jelentem, ha a hvg goldenblogjának tematikus blog kell, akkor tőlem megkapja. Elkezdtem kigyüjteni azokat a jegyzeteket, amik a színházi, zenei, film és egyéb élményeimmel kapcsolatosak.
Kíváncsi vagyok rá, hogy így egyben hogy néznek ki, érdemes-e őket külön gyűjteni, örömöt okoz-e ha visszaolvasom és kicsit (stilisztikailag) kipofozgatom őket.
Annyi hasznom már van, hogy elmúlt tőle a fejfájásom. Persze az is lehet, hogy a nyitott ablak teszi, de kicsit jobban vagyok.
Egyébként is, bosszankodjon a fene.