Brünnhilde szikláján

Valló világ

2005/06/29

:-) Szépjóestét!
Az Apró-Gyurcsány bizottság ma meghallgatta a kormányfőt. nol.hu
A Klubrádióban éppen most nyilatkozik Répássy Róbert arról, hogy a Sárazsadány Kft. vezetőjének -szerinte- miért nem kellett megjelenni az Orbán család vagyonosodását vizsgáló bizottság előtt. Szerinte azért nem, mert a parlamenti bizottságokról szóló törvény előírja, hogy a bizottsággal önkéntes alapon lehet csak együttműködni és a múlt heti bírósági határozat bebizonyította, hogy a bizottság összehívását kiváltó ÉS cikkben megjelölt időpontban nem tartott közgyűlést a Kft, tehát nem szükséges együttműködniük a parlamenti bizottsággal.
Uhh. huuu.
Kilélegez .... belélegez ... ki ... be ... és inkább nem kommentálom - nem vagyok olyan állapotban, hogy hordószónoklatot mernék tartani. Egyébként is van itt lejjebb néhány eszmefuttatás arról, hogy mi a véleményem a jogot kifacsarókról. Különben is, milyen alapon kritizálnám én a fidesz jogállamhoz való viszonyát, heee??? Hisz a jogállam létrehozásában a fidesz szerepe elvitathatlan, nélkülük nem olyan lett volna a rendszerváltás, valószínűleg később is lett volna, szóval elengedhetetlen érdemeik vannak. Lehet mondani, hogy nekik (is) köszönhetjük a rendszerváltást. Az övék (is) a demokrácia. Mondhatni, résztulajdonosok benne.
ami pedig az enyém -még ha részben is- az a tulajdonom, és ha a tulajdonom, tulajdonosi jogaim vannak fölötte. Élvezem a javait, húzom hasznait, rendelkezem fölötte. Tehát, ha akarom összetöröm, ha akarom megsemmisítem, ha akarom seggbebaszom, ha akarom leköpöm, ha akarom tönkreteszem, bármit teszek vele ha akarom. Ami az enyém, amit én hoztam létre, azzal bármit teszek, ha akarom. Ha akarom!
És a fidesz úgy látszik, akarja.