Brünnhilde szikláján

Valló világ

2006/02/09

:-) Szépjóestét!
Ha csak ülve el nem alszom, nem bírom blogolás nélkül befejezni a napot, ez már függőség :-))

Folytassuk az "Elfuserált választási kampányok" című sorozatunkat, ezúttal az mdf van soron.
Nekem tetszik a cumis plakátjuk. Még akkor is tetszik, ha hangulatában -nem is kicsit- gyermeteg, hisztis, és a kivitelezése egy nagy nulla. Az mdf-re ráférne egy jó grafikus, vagy dizájner, nem is tudom hogy hívják ezeket a kreatívokat. De a kivitelezéstől eltekintve, az alapgondolat tetszik. Megfricskázni a nagy(képű) pártokat, beléjük csípni, szúnyog módjára körbedöngeni, idegesíteni őket, nekem az idén bejön ez a stílus.
Hanem, ezzel azt hiszem, átesnek a ló tulsó oldalára. Sőt, a túlsó ló túloldalára. Mert ez a "haláladózás" ízléstelenségnek kapitális, programnak viszont édes kevés.
De visszatérve a cumis plakáthoz; az egyik aluljáróban láttam egyet, rajta keresztben, filctollal felirat: "15 éve is felnőttek voltatok, jól átvágtatok!"
Háát, erről ennyit.



Más:
Máma nagyon élveztem a Delphit, jó volt, összeszedett, pörgős (kicsit tán túl pörgős), rengeteget segített, sok homályos foltot feltisztított bennem.
Ráadásul összefutottam az egyik rég nem látott évfolyamtársammal. A pasi világszép, tényleg gyönyörű, gusztusos darab férfihús. Mindig is azt hittem, hogy a női szivek nagy tördelője. Erre mi derül ki róla, na mi? Hát az, hogy évekig harcolt az első házasságából való gyerekéért. Megrögzött, nőfaló agglegénynek hinném és tessék, egyáltalán nem, család nélkül el sem tudja képzelni az életét.

Most viszont megyek tanulni, fel vagyok spannolva, komoly sikerélmény volt a délutáni konzultáció. Még annak ellenére is, hogy lányos izgalmamban mentés helyett eldobtam az egyik projektet - van ez így, ha az istenek lányát túl sok új információ terheli, hajlamos belekeveredni a rutin dolgokba. És ráadásul az a baaaaajjjj, hogy nem csak a Delphit kell tudnom, de az adatbázisok programozása miatt fel kell frissítenem a rég elfeledett SQL ismereteimet is. BbrrRRrrr....