Brünnhilde szikláján

Valló világ

2006/02/07

:-) Szépjóestét!
Máma majdnem megpadkáztam a döbbenettől.
Bringáztam be másoddolgozni, fülemben a rádió, egyszercsak bemondják, hogy fizetett politikai hirdetés következik és mit hallok, na mit??
Hát azt, hogy mindenkinek joga van a biztonsághoz, mégis a fidesz a kormányzása alatt elvett a nyugdíjasoktól 19.000 ft-ot, amit az mszp kormány visszaadott. emeszpéé, búgta a fizetett politikai hirdetés fizetett hangja.
Ez, mint politikai hirdetés.
Meg sem bírtam szólalni.
Who is fucking here, anyway???
Mégis, ki reklámoz kicsodát??
Hogy bír az mszp-nek annyi esze lenni, hogy egy fizetett politikai hirdetésében kimondja a rivális pártja nevét??!! Az egy dolog, hogy a reklámetika is tiltja az összehasonlítást más, hasonló termékekkel, de valami elegancia, valami nagyvonalúság ha lenne bennük, akkor eszükbe sem jutna ilyen hirdetéseket nyomatni. Kik vannak abban a pártban, milyen emberek, akiktől ennyi telik? Mert tegyük fel, hogy a választópolgár valóban rövid eszű és már nem emlékezik arra rengeteg sok jótéteményre amit a Medgyessy kormány tett és feltétlenül az emlékezetünkbe kell idézni, hát akkor is, nincs ennek más módja?
Pont most, amikor a fidesz lement kutyába, pont most kéne az mszp-nek egy kicsit nagyvonalúan viselkedni, mint egy jól nevelt úriember, akihez nem jut el a bolhaköhögés.
De nem, ezek nem, ezek lemennek a fidesz szinvonalára és ott a szemétdombon vicsorognak egymásra mint a veszett kutyák holmi mócsing miatt.
Csak hát az a darab mócsing az mi vagyunk, az ország, hogy a fene enné meg azokat akik így megráncigálnak minket a mocsokban!
Uhh, nagyon mérges vagyok.
Most egy kis humorral, némi nagyvonalúsággal és egy megvalósíthatónak tűnő programmal engem kilóra meg tudna venni egy párt.

Más:
Jöttem-mentem-kutatgattam, kerestem azt a bizonyos hirdetést az mszp honlapján.
Mit találtam helyette, na mit??
Hát Gyurcsány blogját.
Az ötlet jó, de azért kicsit szemmel tartom a pasit, mielőtt lekollégáznám.