Brünnhilde szikláján

Valló világ

2006/03/14

:-) Szép(szabadságos)jónapoooottt!!!!
Imádok nyolcig aludni, imádok délelőtt piacra menni, imádok ebédre zúzapörköltet főzni (fogyókúra mára felfüggesztve), sőt, még klotyót takarítani is szeretek, ha arra ráérek és nem kell ROHANNI.
Nno.
Azért vannak dolgok, amiket még ráérősen sem szeretek csinálni, például pártok honlapjait böngészni.
mert lássuk csak.
Ezt a hírt például imádnom kéne, mert végre felmutat valamit, amit a fideszből mindig is hiányoltam; mégpedig a humorérzéket. Az én hibám lenne, hogy a labdáért csóváló vizsla helyett egy vicsorgó pofájú farkas képe jelenik meg előttem, ha ezt a hírt olvasom?
"Az MDF gyerekes vádaskodásaival kapcsolatos véleményünket ügyvédi letétbe helyezzük. A Magyar Demokrata Fórumnak továbbra is sikeres választási szereplést kívánunk, a jövőbeni együttműködés reményében."
Vagy vegyük a másik oldalt; egy olyan párt, amelyik "feltalálta a "Nem, ne forduljunk vissza!" szlogent, képes ilyesmit kiejteni a száján:
Annyiban más a mostani választás, mint az eddigiek, hogy végre a jövőről is lehet beszélni, nemcsak a múlt és a jelen problémáiról
De a szadesz sem sokkal különb, már legalábbis ami a jóízlést illeti: nem elég, hogy farsang után három héttel képesek egy öt éves kiskölyöknek bajuszt ragasztani(!!!), de ráadásul az egyik leglejáratotabb médiabohóccal kötnek szerződést. Tudom, most sokan felszisszennek, de Hajóst egyszer láttam (anyukáméknál) a tévében konfettiesőben letáncolni egy lila fényekkel villogó lépcsőn és jó zene ide vagy oda, a pasit ott helyben leírtam. Az a fajta, aki öt forintért és az élő közvetítés adta népszerűségért tyúklépésben lemenne Szegedre.
Uhh. Nem is lapozok továb.
Azt hiszem, jobb nékem békén hagyni a pártok portáljait és amig megfő a zúza, inkább szépülök egy órácskát.

5 Comments:

  • At 2:43 du., Blogger Kinga said…

    Brunnhilde,
    lazulj maaan egy kicsit... mar ne is haragudj, de szerintem egyedul az SZDSZ-ben van HUMOR. Tudom, titokban verre megy a dolog, mert hogy meg koll lennie annak az 5 szazaleknak, de maga a kampany KONCEPCIOJAT es VIZUALITASAT tekintve eddig csak es kizarolag az SZDSZ-nel lattam a humort. (Most a hivatalosrol beszelek, nem a plakatragasztok vicces kedverol.) Nehogy mar ne vedd eszre a jatekossagot mondjuk a Kovacs Pisti bajuszaban... Raadasul nem tudom magam azon az apro tenyen tultenni, hogy az egyetlen parta, aki nyiltan is vallalja azt (a szamomra nagyon fontos dolgot), hogy bizony az elitertelmiseg partja. Ez sokak szemeben szalka, de leszarom.

     
  • At 6:42 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Hát pont ez az, hogy értelmiségi párt. Tőlük sokkal nagyobb agyi kapacitást várnék, minthogy gyerekkel kampányolnak és médiabohócokkal reklámozák magukat.

     
  • At 1:30 de., Blogger Kinga said…

    Mondom: lazitani :D Meglatni a humort... hidd el, sok van benne. Az ertelmisegi letet meg osszekevered a morcos keppel... ez baj.

     
  • At 7:53 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Nem, szerintem az értelmiséget az értelmességgel keverem.
    Tényleg nem veszi be a gyomrom, hogy egy kisfiút tettek oda céltáblának. Gyávaság, a kiskölyökre tényleg nem lehet haragudni, elbújnak mögé. És szemétség is, ráadásul ezer éves, izzadtságszagú fogás.

     
  • At 4:20 du., Blogger Kinga said…

    Jo. Ugy latom, nagyon maskent latjuk a dolgokat, valoszinuleg a hatterunk miatt. De ez viszont nem baj. Sot.

     

Megjegyzés küldése

<< Home