Brünnhilde szikláján

Valló világ

2006/07/06

Bármiféle kommunikációra képtelen vagyok - még a köszönésre is.
A befogadással és a másokra figyeléssel eddig is voltak gondjaim, de az utóbbi pár napban még ennél is súlyosabbá vált a helyezt. Egyszerűen nem értem például miért kérdezik meg reggel hogy hogy vagyok, amikor pontosan tudom hogy úgysem érdekli a válasz. Pontosabban a "jól, kösz!"-ön kívül nem szeretne mást hallani. Már azt sem szívesen mondom hogy jól, egyszerűen csak bólintok. Arra pedig, hogy netán visszakérdezzek teljesen képtelen vagyok. Bunkóság vagy nem (persze inkább igen) de mostanában már nincs energiám az ilyen teljesen felesleges körökre.

Nagyon nyomaszt ez a pénteki vizsga, nem leszek meg, ha megszakadok sem leszek meg.
Három napig szívatott a program, ma egy hirtelen ötlettől vezérelve feltelepítettem egy másik gépre és azon hibátlanul működik. Mindent ugyanúgy csináltam mint eddig és egyetlen hibaüzenet nélkül végrehajtotta az analízist - kábé 10 percembe került összerakni az áramkört és most már azt is látom hogy jó, azt csinálja amit kell. Felrobbanok a méregtől, olyan nincs, hogy három napig szenvedek csak azért mert valami baszos fájl vagy könyvtár nem települt fel, vagy sérült!! és egyáltalán, ilyenkor miért nem azt írja ki hogy nem találja a fájlt, miért azt, hogy nem ismeri fel az elemet??
Agyrém, kiválasztok egy négy kimenetű jelgenerátort és hiába látom a két szememmel hogy négy lába van, a nevében is benne van hogy 4, mindez nem elég, paraméterben kézzel (mondom: KÉZZEL, billentyűzetről beírva!!!!!) még külön meg kell adnom, hogy Value=4. Az ész megáll, ilyen piszlicsáré baromság miatt pocsékoltam el három napot és lettem valóságos idegroncs.
Dögöljön meg az összes lebutított Student Version!!
A hazárdvizsgálat sajnos még hátra van, a hazárdmentesítéshez be kell még építeni két kaput és lefuttatni pár analízist, ennyi lenne, de nincs erőm. Elkértem ugyanis bentről egy lap-topot hogy itthon be tudjam fejezni, de megint 11 lett mire hazaértem és már esek össze, nincs energiám installálni a programot és netán megint találni valamit ami nem működik. Egy morzsányi erőm sincs.

Csak azon imádkozok hogy reggel ne találkozzak senkivel aki megkérdezi hogy vagyok és hol fogok nyaralni. Szerintem egy cédulkára nagybetűkkel ráírom, hogy 'AZ IDÉN SEM NYARALOK!!', alá kisbetűkkel pedig hogy 'nyasgem!' aztán egy jó nagy zihereisztűvel kitűzöm a blúzomra. Ha valaki kérdezi, csak rábökök. És írok egy másik cédulkát is; 'Kösz, jól vagyok, hát te?' de azt a hátamra tűzöm ki, ezzel is időt spórolok - ha kérdezik, csak megfordulok, és már mehetek is a dolgomra.

2 Comments:

  • At 7:51 de., Anonymous Névtelen said…

    épp azért fog sikerülni a vizsga, mert a szar program miatt jobban bevésődtek a dolgok. ha elsőre megy, felületen el is folyik minden. ne para. okos vagy mint a nap - és ha meg mégse sikerül, akkor sincs tragédia. nyugi.

     
  • At 11:24 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    :-)) Kösz, egész nap ez a bejegyzés tartotta bennem a lelket, hogy sikítva ne fakadjak. Tényleg őrjítő nap volt - pontoabban őrjítő hét.
    Régen szívtam ekkorát, az egész hetem elpocsékolódott amiatt a nyavalyás program miatt.

    Az már csak most jut az eszembe, hogy a Nap nem okos, hanem szép - de már mindegy is :-))

     

Megjegyzés küldése

<< Home