Brünnhilde szikláján

Valló világ

2006/12/07

:-) Szépjóreggelt!
Nno, most már biztos megmaradok.
A köhögési rohamok egyre ritkábban jönnek és egyre gyorsabban le is csillapodnak. Igaz, mázsaszám szopogatom a Negrót, már előre félek, micsoda károkat okozok ezzel a fogaimban.
Az orrom már nem olyan "folyékony", bár még mindig be van dugulva és éjjel gyakran arra ébredek, hogy tátott szájjal hortyogokkapkodom a levegőt.
Lassan, tényleg nagyon lassan a szaglásom is kezd visszatérni. Ma reggel séta közben már határozottan éreztem, hogy igen erőteljes vietnámi balzsam szagot húzok magam után. Kínomban, hogy a légutaimat valamennyire tisztán tartsam, ezzel kenegetem magam; a mellkasom, a halántékom, a torkom, a hátam. Sőt, párologtató mécsesbe is teszek belőle, a lakásba teljesen beleivódott az átható mentholos eukaliptusz illat. Sőt, a kutyának éppen vesét főzök, annak a szagát is érzem már.
Ha majd ízeket is fogok érezni, na, az lesz a jó, már alig várom!
Hanem, az erőm az nem nagyon akar visszatérni, csak kornyadozok jobbra-balra, semmihez sincs energiám. Olvasni sem tudok, fárasztja a szemem és el sem jut az agyamig.
De türelem, szerintem már nem sok van hátra. Ha igaz a mondás, hogy ha nem kezelik hét napig is kitart, ha viszont kezelik, egy hét alatt is elmúlik, nos, akkor már csak a holnapi nap van hátra, szombatra meggyógyulok.
Addig meg már csak kibírom valahogy.

1 Comments:

  • At 3:41 de., Anonymous Névtelen said…

    Hát kurva jo Neked . . . en meg hajnali 3:30 -kor csak azért vagyok itt és írom a hülyeségeket mert egyszerűen képtelen vagyok aludni!!! Azaz aludni tudnék, de levegőt az orromon egy fikarcnyit sem tudok venni. Tátott szájjal próbáltam egy kicsit aludni felvállalván még a reggeli rossz közérzet kockázatát is, hogy a szám annyira kiszárad, hogy 3 tonna lepedőréteget kell a nyelvemről lekaparni, mire egyáltalán ér valami az 10 hekto liter ital amit magamba öntök. Kicsit a Neten ennek a problémának utána olvasgattam és találtam egy "megoldást". Nagy levegőt kell venni, és orrot befogni. Jéééé és tényleg király!!! A fejem már el is kezd belül pattogni, érzem ahogy a fejemben levő ere visítanak . . . no de előbb utóbb ügye levegőt is kell vennem ha életben akarok maradni.
    Levegő vétel után van édes fél percem, fél perc ambrózia, majd ez az egész orrdugulás kezdődik előlről. Csak egy gyógymód van, ha felülök, vagy állok, meg ilyenek. Na de akkor ne aludjak soha??? Veterán vagyok már és az olyan marhaságok mint "Nózi" ami ilyen mentolos inhalátor, vagy mi a rák lófaszt sem segít. Különösen akkor, ha az orrommal semmit sem tudok szívni . . . Miért pont engem gyötör ezzel az élet???? Amúgy már teljesen kiskorom óta állandóan jelen van ez . .. és milyen érdekes csak Magyarországon. Ha épp mondjuk Floridában vagyok (fél évre, ilyen időket szoktam maradni) egy szép tengerparti városban, ezek a problémák megszűnnek. Most akkor mi a rákos halál fasza van??? Környezet szennyezésre vagyok allergiás vagy mi? Se kutyám se macskám, csak én a lakás és a szenvedés.

    ui.: együtt érzek Veled cimbi, bár ahogy olvasom Te már mész kifele belőle én meg az egész életem így élem :(((

    http://tozsdesed.googlepages.com/

     

Megjegyzés küldése

<< Home