Brünnhilde szikláján

Valló világ

2007/09/05

Az olyan autósoknak akik lassítás, vagy a kikerülési szándék leghalványabb jele nélkül, ezerrel hajtanak bele a pocsolyákba és nem nézik, hogy éppen a buszmegállóban álló, vagy a zebra előtt várakozó két tucatnyi embert fröcskölnek telibe azt kívánom, hogy egyszer ne 10 centi mély legyen az a horpadás, hanem legalább fél méter mély.
Ámen.

3 Comments:

  • At 10:15 de., Anonymous Névtelen said…

    Úgy legyen.

     
  • At 6:14 du., Anonymous Névtelen said…

    Nem tudom, mennyire vagy gyakorló autós, de nem mindig tudod megoldani. A vezetés közben ért sok inger között eléggé hátul van a pocsolya-gyalogos összefüggés és ez nem jellemhiba. Tudom, hogy a vezetési rutinon túl, külön figyelnem kell, hogy ne csináljak zuhanyt. Nem beszélve arról, ha utánad araszol egy 20 tonnás kamion, nagyon megfontolt leszel fékezés ügyben (mivel a kamionos úgy látja, hogy semmi gond előtted).

    Spenót

     
  • At 12:46 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Jaja, bocs, az kimaradt a posztból, hogy ez este kilenc körül történt, teljesen forgalommentes, jól kivilágított úton.
    Csúcsforgalomban nyilván senki sem rángatja a kormányt meg tapossa a féket, de ha se közel, se távol nincs egy autó sem, ráadásul van két sáv, akkor ugyan ne hajtson már bele nyolcvannal a pocsolyába, hanem kerülje ki. Ha meg csak egy sáv van, lassítson, vagy rohadjon le az a lába, amelyikkel a féket kéne taposni.

     

Megjegyzés küldése

<< Home