Vendéglátás ma,
Magyarországon.
Sréhan szeletelt erzsébet-kenyér megkenve margarinnal, vastagon beborítva teszkós fekete kaviárral. díszítésnek majonézes tormából nyomott rózsa, fél szelet uborka, és egy nyolcad cikkely félig érett eper. A szendvicsek halpikkely formában tálcára rendezve, és vastagon áthúzva aszpikkal, egyrészt, hogy szép fényesek legyenek a szendvicsek, másrészt, hogy össze is ragadjanak és ha valaki egyet megfog, az egész tálca mozduljon.
A kaviárnak meg a majonézes tormának együtt igen határozott hányás íze van.
Ráadásul ugyanezzel a szutyokkal van megdíszítve a sajtos és a csirkesonkás szendvics is.
basszus, ajánljon már valaki egy jó kateringest.
Ne nekem, én tudnék, az asszisztensünknek.
Sréhan szeletelt erzsébet-kenyér megkenve margarinnal, vastagon beborítva teszkós fekete kaviárral. díszítésnek majonézes tormából nyomott rózsa, fél szelet uborka, és egy nyolcad cikkely félig érett eper. A szendvicsek halpikkely formában tálcára rendezve, és vastagon áthúzva aszpikkal, egyrészt, hogy szép fényesek legyenek a szendvicsek, másrészt, hogy össze is ragadjanak és ha valaki egyet megfog, az egész tálca mozduljon.
A kaviárnak meg a majonézes tormának együtt igen határozott hányás íze van.
Ráadásul ugyanezzel a szutyokkal van megdíszítve a sajtos és a csirkesonkás szendvics is.
basszus, ajánljon már valaki egy jó kateringest.
Ne nekem, én tudnék, az asszisztensünknek.
2 Comments:
At 9:43 de., Mélisande said…
Ó, ha tudsz, akkor kérlek ajánld nekem, mert pont az olyan állagú kaját akarnám elkerülni, mint amit leírtál. De tényleg!
At 9:43 de., Mélisande said…
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Megjegyzés küldése
<< Home