Brünnhilde szikláján

Valló világ

2014/02/04

intenzív edzés

Ma guggolni kellett volna, de ugye este még gyakorlaton voltam, ráadásul a fél várost körbe kellett bicikliznem, hát gondoltam, biztonságosabb nekem a keretben guggolni. Valami ilyesmit képzeljetek el.
Ugyanebben a keretben szoktak a pasik fekvenyomni is, az a kedvencük.
Persze, 20 éve tömegelő hasban vállas fickókám fekvenyomott, gondoltam, sebaj, addig gyilkolom egy kicsit a tricepszem, megvárom, amig végez.
Hát jah.
Én megcsináltam 3 sorozat tricepsz letolást kötéllel, 3 sorozat sittes tolódzkodást, 3 sorozat homlokra engedést és 1 sorozat fej fölötti tricepsz nyomást, amig ő megcsinálta a maga 3 sorozat fekvenyomását. Közben baszkurálta a telefonját, meg nem tudom miket csinált, de hogy nem edzett, az biztos.
Én meg a combom és a farizmom helyett legyilkoltam a tricepszem.
Aztán már sietnem kellett, így aztán a mai guggoló edzésből 3*10 guggolás lett csak. Igaz, hogy az lassan, 4 számolásra le, 2 számolásig tart a mélyben, és két számolásra fel.

15-én vizsga, nagyon be vagyok gyulladva. A szakdolgozatom még el sem kezdtem.
Igaziból nem szakdoli, csak egy esettanulmány, de nagyon jól meg akarom csinálni.

A sikerélmények azért jönnek, ha lassan is, de jönnek. Ma az egyik lány mondta, hogy hát ő ugyan 3 éve jár jógára, de nem érzi a hatását. Nem akartam elkeseríteni, hogy én sem gondoltam volna róla, annyira merev. Hozzám egy hónapja jár nyújtani, és már könnyebb néhány mozdulat.
Mondjuk, egy tömeges jógaórán senkihez nem megy oda az oktató és nem igazítja el a térdét, nem nyomja le kislabdával a hátát, nem tolja le a vállát. Én meg megcsinálom, mert 6-7 emberre még tudok figyelni.
Viszont el is fáradok, sokkal jobban elfáradok, mintha csak előtornásznék nekik aztán boldoguljon mindenki úgy, ahogy tud.
nem tudom, miért csinálom ezt, én alapvetően rettentően önző és egoista vagyok.