Brünnhilde szikláján

Valló világ

2004/10/11

:-))) Szépjóestét!

A mai nap híreiből csak annyi jutott el hozzám, hogy "Tíz napra bezárták Bácsfi Diánát".
Nem pontos kifejezés az, hogy mérges vagyok, de valami hasonlót érzek.
Végre alakul valami, végre az emberek kezdenek tudtára ébredni annak, hogy micsoda veszélyeket rejt magában ha utat engedünk az ilyen népírtó eszméknek, végre alakulna egy ellenállás, az emberek kezdik megtalálni a hangjukat, kezdik kifejezni az ellenérzéseiket, és erre tessék: lecsukják a nemzetvezetőnő-jelöltet és ezzel aztán szépen meg is akadályozzák, hogy az emberek teli torokból hozzák a mindenkori nácik, fajgyűlölők, kirekesztők, Krisztust magyarnak beállítók tudomsára, hogy nem kérünk belőlük.
Nem kérünk a Szálasi-hívőkből, nem kérünk a fajvédőkből, az idegengyűlölőkből, a koponya-átmérőt méricskélőkből, a Horthy és Szálasi éra után nosztalgiázókból.

Végre kimondanánk, erre mit csinál az idióta magyar rendőrség?
Kitalálja, hogy majd ő megteszi helyettünk amit meg kell tenni, majd ő elveszi a Bácsfi követőinek a kedvét, és zutty; mondvacsinált indokkal, "rendzavarásért" bekaszlizza az ingyenreklámra és mártíromságra hajtó Bácsfit.

Az isten rakja a kopaszok közé azt az idióta rendőrt, akinek egy hungarista demonstráció ugyanolyan rendzavarásnak számít, mint amikor valaki részegen sztriptízt rendez az Erzsébet hídon.

Csókolom, kedves rendőr bácsik (és politikus nénik és bácsik), tessenek már észrevenni, hogy felnőttek vagyunk, hogy meg tudjuk magunkat védeni nem csak a cukros bácsiktól/néniktől, de a feltűnési viszketegségben szenvedő fasiszta-palántáktól is!
Kedves Rendőr Bácsik! Tessenek szívesek lenni a dolgukat csinálni, gondoskodni a KRESZ betartatásáról, a közbiztonságról, az autótolvajok és a betörők elfogásáról. Higyjék el, ezért is nagyon hálásak leszünk.
Az ideológiai problémák megoldását pedig tessenek a józan parasztésszel gondolkodó emberekre és a független értelmiségre (pontosabban annak maradékára) hagyni.

UFFF!!


És az ég szerelmére, nagyon kérek mindenkit, hogy ne hagyja magát elaltatni! Azzal, hogy Bácsfi most pár napig priccsen alszik, nem múlik el a veszély. Sőt!
Megindul a mártírgyártás, az álmoralizálás, az áldemokrata diktátorjelölteknek lesz okuk elégedetten veregetni egymás vállát. Lesz okuk kijátszható törvényjavaslatok vitájával lekötni az Országgyűlést, lesz módjuk elterelni a figyelmet a szalonzsidózókról, a cigánygyűlölőkről, a másokat kirekesztőkről.

Na, szóval: ha már elkezdtünk tiltakozni, ellenérzéseket kimondani, vitába szállni, akkor fejezzük is be! Ne hagyjuk, hogy pár bizonytalan rendőr, vagy még rosszabb esetben, néhány bármikor átírható napiparancs döntse el helyettünk, hogy akarunk vagy nem fasisztákat az Andrássy úton.
Aki teheti, menjen ki október 15-én, este 6 órakor a Terror Háza elé a fasizmus ellen tiltakozni. Pártjelvény nélkül, transzparensek nélkül, indulatok nélkül, a jelenelétével tüntessen, képletesen és fizikailag is fordítson hátat a fasizmusnak.

Hordószónoklat vége.


Amúgy is mérges vagyok.
Nem elég, hogy délután egyetlen pillanatra sem hallgatott el a telefon, nem elég, hogy nekem közben két 120 oldalas korrektúrát kellett ellenőríznem, nem elég, hogy iszonyúan elsózták a menzán a rakott cukkinit, nem elég, hogy egész délután fecseltem a vizet és emiatt feszülő hassal kellett mennem jógára, de még az is kiderült, hogy a cég ezentúl nem biztosítja a jóga tanárt.
Magyarul, nem fizeti. Nem azért a havi 2000 Ft-ért amibe ezután nekem kerülni fog, de egy olyan cég aminek az egészség védelme a fő profilja, igazán áldozhatna ennyit a dolgozóiért.

És mindez még mindig nem elég. Hogy egy kicsit jobb kedvre derüljek, el akartam olvasni Onagy Zoltán írását a szeksz egészségvédő hatásairól. Akartam köré rittyenteni egy kis párválasztási kedvcsinálót, de nem találom az írást, a keresés összezavart, nem állnak össze a gondolataim. Úgyhogy olvassatok inkább a zakuszkáról, annak most úgyis szezonja van.
Holnap leírom, hogy én hogy csinálom :-)))