Brünnhilde szikláján

Valló világ

2004/10/03

:-)) Szépjónapot!
Tegnap kicsit kimaradtam. Na nem 'úgy', hanem csak bepótoltam az elmaradt nagytakarítást. Szekrényrámolás, pókhálózás (hogy mennyi sarok van egy ilyen kicsi lakásban!!!!) a galériákat is rendbe tettem, vízkőtelenítés, téli cuccok frissítő mosása, ilyesmi. Úgy ájultam el, hogy még a villany is égve maradt. Éjjel kettőkor arra ébredtem, hogy valaki a nevemen szólított. Teljes csend volt pedig, a kutya sem észlelt semmit, nyugodtan szuszoszogott, és én mégis tisztán hallottam a nevem. Jó alvó vagyok pedig, de most úgy elkezdett kalimpálni a szívem, hogy nem tudtam visszaaludni. Még mindig itt van bennem a rémület, nem tudom ki hívhatott. Valami azt súgja, hogy valakinek szüksége lett volna rám.

Délelőtt megint kimentünk a rómaira, és mit tudtam meg, na mit? jaj, nagyon izgatott lettem tőle.
A vízi tűzoltóság felújít egy állóhajót és ott rendeznek be egy diszpécserközpontot, 24 órás ügyelettel. De hogy én mennyire szeretnék ott egy állást!
Bizisten, takarítanék, diszpécserkednék, mosogatnék, bármit megcsinálnék, csak a jó levegőn, a csendben dolgozhassak. Vagy képeztessem át magam tűzoltónak? Annyit azért megpróbálok kideríteni, hogy van-e szükségük titkárnőre vagy női diszpécserre. Hátha.

2 Comments:

  • At 6:56 du., Blogger Unknown said…

    HA ÉRDEKEL MÉG A KOMJADI USZI MELLETTI DON PEPE DIUSZPÉCSERT KERES
    BP ÁRPÁD FEJEDELEM UTJA 8 1023

     
  • At 6:56 du., Blogger Unknown said…

    jelentkezz meg ma!!!

     

Megjegyzés küldése

<< Home