Brünnhilde szikláján

Valló világ

2005/02/03

:-) Szépjóestét!
Jobban is vagyok, meg rosszabbul is. Inni már tudok, ha ébren vagyok, átlag tízpercenként pár korty gyümölcsteát. Enni is, narancsot, almát, körtét sajttal. A sok folyadéknak hála bőröm már visszanyerte a tónusát, a gyengeségem is múlik, a kezem sem remeg már. Viszont fáj a fejem. Illetve nem is fáj, hanem meg akar olvadni. Vagy inkább szét akar hasadni? Nem igazán tudom eldönteni. Már bevettem egy aszpirint, még várok félórát és ha nem enyhül, beveszek még egyet.
Félhomály van, mécsesláng, rozmaringillat, hogy kicsit elfedjem a betegségszagot. Nem túl sikeres próbálkozás.

Próbáltam olvasgatni, de a szemem egyáltalán nem fogja a betűt, marad a rádió. Félébren, félálomban, hallottam ma egy riportot Kóka Jánossal. Bár hírből ismertem és tudtam, hogy remek fiatal üzletember, amikor kinevezték, kicsit tartottam attól, hogy milyen miniszter lesz abból, aki közigazgatási tapasztalat nélkül, a legélesebb piaci versenyből pottyan bele a gazdasági miniszteri székbe. Úgy látszik, beleillik ebbe a bársonyszékbe, nagyon összefogottan, meggyőzően beszélt az autópályaépítésekről. És még nem is olyan "darling" címlapfiú, mint Gyurcsány.
Folytatnám még, hogy ez a garnitúra szerencsére nem függ a pozíciójátl, bármikor visszamehetnek az üzleti szférába, de elfáradtam.
Beveszek még egy aszpirint és spuri vissza a paplan alá.