Brünnhilde szikláján

Valló világ

2005/02/02

Múlt pénteken fél négy felé (kettőig tart a munkaidőnk) a főnököm azt mondta, hogy ha még ezt a picit kibírom, akkor jövő szombaton elmehetek szabadságra. Máma megkérdeztem tőle, hogy a szombatot nem-e cserélhetném-e esetleg-e be-e a hétfőre-e? Rövid gondolkodás után azt mondta, hogy igen. :-)))
Már csak két napot kell dolgozni, utána lesz egy hosszú hétvégém!!! WoOWWwww!!! :-)))

Más:
már vártam, hogy mikor kezd el rohadni a több mint 15 éve a szőnyeg alá söpört szemét. Már jó ideje lehet érezni a rothadás szagát, hullámokban tört fel a bűz, hol egy futballcipőből, hogy egy énekes torkából, hol egy szinikritikus tollából, hol egyenesen egy miniszterelnöki bársonyszék huzatából, de -szerintem, vagy legalábbis remélem, hogy- most tetőzik a szag. Ez már elviselhetetlen, Szita polgármester 15 évnyi -jó minőségű- polgármesteri munkáját semmisíti meg a bűz. (Igaz, van akinekaz egész pályája deréka tört a kiderült ügynökmúlt miatt és van, aki majd könyvet fog írni róla és ezzel a könyvvel majd jó sok pénzt keres.
Lapozzunk.
Mindenki felelős a múltjáért, sőt, mindenki felelős a jövőjéért is.
Csak éppen a jelene van mások kezében. Ismeretlenek kezében, mert soha nem lehet tudni, hogy ki lesz a következő. Nem lehet tudni, hogy kiknek a páncélszekrényében milyen iratok rejlenek és azokat milyen menetrend szerint, kiknek az érdekében hozzák nyilvánosságra.
Az egyik érdekelt fél most hangosan kiabál, a másik meg "bölcsen" hallgat.
Teljesen véletlenszerű, hogy mikor ki visítozik és mikor ki burkolózik hallgatásba.
Istenkém, valaki nyissa már ki az ablakot, és dobja ki ezt a sok rothadó szemetet!
Most! AZONNAL!!
Büdös van!!
Csak nyissák ki, mi majd eldöntjük, hogy ki annyira büdös, hogy kidobjuk rajta.
Földszinti lakás, itt senki sem fogja kitörni a nyakát.
Aki jó polgármester volt, az maradhat, ha a városa úgy gondolja. Aki jó író, annak úgyis megveszik a könyveit. Akinek jó hangja van, annak a koncertjeire úgyis elmegyünk. Aki képviselőként kikaparja a válsztókörzetének az utat, az úőgyis képviselő marad.
Csak a szag! Az szellőzzön már ki.
Forog a gyomrom.