Brünnhilde szikláján

Valló világ

2005/02/24

:-)) Tarararraaaammmm!!
Holnap szabadságon vagyok!
Mondom: hol-nap sza-bad-sá-gon va-gyok!!!
Sok örömöm nem lesz benne, a szombati külker vizsgára kell tanulnom, de akkor is!
Máma viszonylag csendes nap volt, az összes főnök távol, a telefonok nyugalomban, a tegnap megírt levéltervezeteimet Ms Passziánsz szerencsésen elkeverte valahova úgyhogy nem volt mit javítanom, azt hittem, le tudok csípni egy órácskát a méréstechnika házim összerakásához.
Háát, ehhez képest beült hozzánk Cuppancs kisasszony és végighallgattam hogy tejes-mézes vagy aloaverás arckrémet rendeljen-e, hogy reméli, hogy az átszervezések miatt tőle nem veszik el a kis lyukját (mármint a szobáját), hogy ő már eleget ült hárman egy szobában, régen is, amikor számítógép mellett dolgozott, és egyébként is, ő már itt senior, és mondta, és cuppogott, és zizegett, az én agyam meg lassan cseppfolyóssá vált. A méréstechnika házim meg majd elkészül.
Akkor már, ha választani lehet, legyen bent az összes főnök és álljanak sorba az asztalomnál és szakadjak meg a munkában. Nincs nékem türelmem az ilyesmihez.
Most mennem kell dolgozni. Jó a rosszban, hogy szárazak az utak, tehát mehetek bringával. Hazafelé jövet olyan friss leszek, hogy lehet el is kezdem a külker magolást. Most célirányosan tanulok, letöltöttem azt a száz kérdést, aminek a variációiból összeáll a harminc kérdéses vizsgalap. Beseggelem, őket úgysem az érdekli hogy értem-e, hanem hogy a nyavalyás tesztjükön eltalálom-e, hogy melyik két meghatározás hasonlít leginkább a könyvben leírt definicióra.