Brünnhilde szikláján

Valló világ

2005/05/26

:-) Szépjóestét!
Máma a békávé rendesen kihozta belőlem az állatot.
Nagyon útálom az olyan hisztipicsákat akik nyilvános műsorokat rendeznek, de délután már lázadást akartam szervezni és egyébként is közel voltam egy sikítórohamhoz.
A Keletinél voltam egy megbeszélésen, gondoltam, nem metrózok, felszállok a 30-as buszra.
4 (négy) darab 30-as busz állt bent a megállóban.
16.15-kor álltam be a buszmegállóba, páran voltunk, akkor mehetett el a busz. Semmi baj, menetrend szerint fél öt előtt 5-6 percenként jár a busz, fél öt után 7-8 perc az indítási periódus.
Nos, lényeg a lényeg, hogy egyetlen bent álló busz sem indult el, 16.40 körül érkezett be egy járat, néhány perc múlva az fordult vissza.
Több, mint 25 percet vártunk rá a Baross tér katlanjában, ahol egy tenyérnyi árnyék nincs, ahol a városi légszennyezés szabad szemmel is láthatóan telepszik rá a fehér blúzokra és ahol legalább 35 fok volt.

Röviden és tömören: a kurva anyját a békávénak, dögöljenek meg, de legalábbis ácsorogjanak egy átdolgozott nap után, két tömött szatyorral a tűző napon, a gőzölgő aszfalton fél órát és utána rázassák magukat egy zsúfolt buszon másik negyven percet.
És még akkor nem is képzeltem el azoknak a véleményét, akik mondjuk a Hősök terén már fel sem fértek a túlzsúfolt buszra és várniuk kellett másik 25 percet a következőre. Azok a szerencsétlenek szerintem puszta kézzel tudnák megfojtani a közlekedési vállalat teljes vezérkarát - és én teljesen megértem őket.