Brünnhilde szikláján

Valló világ

2005/06/29

Nno.
bocs az előbbi kirohanásért. Mindig kifordulok magamból, ha képmutatással és álszentséggel találkozom.
Egyébként is roszul vagyok. Gyenge is vagyok és még pocsék napom is volt.
Először is, máma lerohantuk Cuppancs Kisasszonyt. Át kellett nézni az irattárat, tőle ezt egy hónapon belül nem várhattuk, szegényke tényleg nagyon lassú és buta is. Mindegy, bementünk hozzá négyen, talán fél óra alatt végeztünk. Hanem ez alatt a fél óra alatt én keresztre voltam feszítve, négybe voltam vágva, ki voltam belezve, bélpoklos lettem és rákos, a dögkeselyűk vájták ki a szemem és a csuda tudja még hány halálnemmel haltam. Nem mintha Cuppancskám véleménye bármit is számítana, de az ő gyűlölete is gyűlölet, nekem jut abból elég nélküle is.

Aztán kikaptam azért is, mert aláírtam a tűsarok.org tiltakozását egy MANCS-ban megjelent cikk ellen. merthogy feminista vagyok és a feministák mind buták, ráadásul nincs hüvelyi orgazmusuk.
Nincs a nagy büdüs lófaszt, azt nincs!

Hanem rettenetesen tele van a hócipőm azzal, hogy mindenféle sarlatánok és üzletaszonyok meg akarják nekem mondani hogy hány kiló legyek ha ideális nő akarok lenni, milyen könyveket olvassak ha ideális nő akarok lenni, milyen technikával szopjak ha ideális nő akarok lenni, hány gyerekem legyen ha ideális nő akarok lenni, milyen karriert építsek ha ideális nő akarok lenni, mit vegyek fel ha ideális nő akarok lenni és legfőképpen hány orgazmusom legyen és hol ha ideális nő akarok lenni.
Hát jelentem, nem akarok ideális nő lenni!!
Mindezek mellett borotválom a hónaljam, nem szőrös a lábam, nem lóg a mellem (igaz, jó nagy seggem van), nem vagyok leszbikus és nem vagyok feminista se csak nagyon-nagyon utálom ha reklámízű cikkekben akarják nekem bebizonyítani, hogy nem vagyok igazi nő ha nem igazodom az általuk elképzelt sztenderdhez. Mert ha egy férfi állít ilyen sztenderdeket, akkor nincs gond, nem fekszem le vele és slussz. De ha egy nő mond és/vagy ír baromságokat, hát akkor ugyan legyen már jogom tiltakozni!!! A francba!!!
Igenis igazi nő vagyok, még ha nem is vagyok ideális.
És akinek ez nem tetszik, az kinyalhatja.
(A helyzet az, hogy pont azok szokták kinyalni, akinek ez a fajta -megengedem, néha túl temperamentumos- hozzáállás tetszik. Én meg viszonzom. Nno, ezt is kimondtam.)

Aki meg hülye és szexista és még pénz is kap ezért, annak meg igenis meg fogom mondani hogy szemétláda.