Brünnhilde szikláján

Valló világ

2006/03/02

:-) Szépjóestét!
Máma azért már sokkal jobban vagyok. Most is elfáradtam, hosszú volt a nap, de nem úgy mintha kicsontoztak, megklopfoltak és megabáltak volna, hanem csak úgy simán, mint aki egész nap dolgozott. Ez nagyrészt annak köszönhető, hogy nagyon jó volt a mai konzultáció, kezdem megszerezni azt a minimális rutint amivel nem maradok le a tanártól. Márpedig ha nem kell kapkodni, akkor engem semmi sem fáraszt. Ha pedig még meg is értek egy-két dolgot, hát akkor a sikerélmény szárnyakat ad! Aludni azért jót fogok, összegömbölyödve, éppen csak az orrom dugom ki a paplan alól :-)

Más:
A "ki kaphattya be kiét" című témát Cavintonék (némi hvg-s segítséggel) ügyesen levezették, ez több szót nem is érdemel. Hacsak még annyit nem, hogy nagyvadra nem madársöréttel kéne lőni, mert meg se kottyan neki. Úgy tűnik, fideszéknél fogy a munició, ha már ilyen baromságokba is belekötnek. A pohár ásványvíz árát sem éri meg az ilyen próbálkozás, amit a sajtótájékoztatón kitesznek az asztalra.

nem bírom tovább, megyek szépülni.

1 Comments:

  • At 11:52 du., Blogger Kinga said…

    "nagyvadra nem madársöréttel kéne lőni"

    Valoszinuleg most mar Dickhead is ezt gondolja. Mert ha elessel lott volna, akkor egyszer es mindenkorra lezarul az ugy, oszt kesz, nem koll itten lacafacazni.

     

Megjegyzés küldése

<< Home