Brünnhilde szikláján

Valló világ

2006/03/20

:-) Szépjónapot!
:-(
Azért ezt a mai SSADM vizsgát jobb lett volna kihagyni. Koncentrálni nem tudok, a gondolataimat egy irányba terelni nem tudom, a szabadságomat megszakítva a munkahelyemre bemenni képtelen vagyok, pihenni nem tudok, a bevállalt vizsgák elől ismét megfutamodni nem akarok, ebből semmi jó nem fog kisülni. Régen voltam ennyire széthullva, az eddigi fáradtabb szakaszaim semmik a mostani összeomlásomhoz képest.
Ráadásul a leggonoszabb teszt volt, hatból két jó válasz, pont csak akkor jár, ha mindkettőt eltalálom, egy jó válaszért fél pont nincs.
Ehhez képest a netről letöltött vizsga-mintán mindjárt találtam két kérdést, amire csak egyetlen jó válasz van. Értettem a kérdést, értettem és elemezni tudtam az ábrát, de akármerről néztem, a feltételnek csak egy válasz felelt meg. A vizsgáztató nem szaktanár, nem érti mit akarok tőle, konzultációs lehetőség nincs. Két kérdés ráadásul az SSADM "szülőatyjaival" kapcsolatos. Elolvastam ugyan, de eszem ágában sem volt megjegyezni, hogy Codd foglalkozott-e relációs adatbázisokkal vagy pont ellenkezőleg, minden mással csak azzal nem. Pont elég agyi kapacitást kíván a telefonkönyvnyi ábra megértése és megjegyzése. Azóta megnéztem a könyvet, igen, foglalkozott vele. Bachman adta a módszer másik felét, az egyed-tulajdonság-kapcsolat modellezést, amiből később kifejlődött a logikai adatmodellezés.
Nna kérem, a következő viszgára már tudni fogom. Hűű, azta'mindenit, de sokkal okosabb lettem :-/

Közben meg nem tudom kiverni a fejemből, hogy a szeretet -ha elfogadjuk az emóciót egy erőforrásnak és miért ne fogadnánk el, hisz az, energiaforrás, mindnyájan tudjuk akik valaha erőt merítettünk belőle- miért nem képes fizikailag is körbeölelni valakit és megvédeni. Ennyi szeretetnek olyan erős energiamezőt kellett volna alkotni körülötte amiről nem hogy egy teherautó, de egy bolygó is visszapattant volna.
Tehát vagy nem szerettük eléggé, vagy hazudnak a költők és nincsenek sem óvó-védő csillagszemek sem felettünk lebegő szeretetangyalok se semmi ilyesmi nem létezik egyáltalán.
Hazudnak a költők.
A fizika törvényeit senki és semmi, semmilyen szellemi erő nem lépheti át.