Brünnhilde szikláján

Valló világ

2006/08/01

:-) Szépjónapot!
A mai menü
reggeli
1 kávé 1 gombóc vanilia fagylalttal
1 szem demalgon
1 db 60 dekás őszibarack konzerv behűtve és a párna mellé téve úgy, hogy a fülem még a párnán van de az állam a foghiánnyal már a hideg konzervesdobozon.

ebéd
1 szem demalgon
1 db 60 dekás ananász konzerv behűtve és a párna mellé téve úgy, hogy a fülem még a párnán van de az állam a foghiánnyal már a hideg konzervesdobozon.

vacsora
a reggelire fagyasztott 60 dekás őszibarack konzerv újrafelhasználása úgy, hogy a fülem még a párnán van de az állam a foghiánnyal már a hideg konzervesdobozon.

szép kilátások.
A fogam nem is fájt, a helye bezzeg annál jobban ! hogy a fene enné meg!!!!!

Más:
tegnap elfelejtettem megírni, hogy az SZTK-nan felújították a WC-t!!
Bezonyám!
A hatvanas évekből itt maradt bordó szemcsés mozaikot piszokszürke járólapokkal, a fehér falicsempéket pedig szintén piszokszürke falicsempékkel cserélték ki - gondolom azért, hogy ne látszódjon rajtuk a piszok.
Ennek ellenére természetesen látszik.
A WC-t használóknak ugyanis megvan az a rossz szokásuk, hogy magukra húzzák az ajtót, amit a takarítók ugyebár soha nem cisnálnak. Ekkor pedig tisztán látszik, hogy az ajtó mögött soha, de tényleg soha nem jár se seprű, se felmosómop. Vastagon áll az ajtó mögött a pókháló és az is látszik, hogy az érdes felületű járólap ráncaiban nem kövesedik bele a koszos felmosóvíz.
A kézmosóban a csapokból szerintem már másnap ellopták a lefolyót, így aztán hetek alatt eldugulhatott. Ahogy mostam a kezem, fekete napraforgó szemek kezdtek fellebegni a lefolyóból. A csaptelepek környékén vastagon áll a vízkő, ezzel szemben magát a csapot rendszeresen tisztíthatják vízkőoldóval, mert már egy szemernyi króm sincs rajta, csak a csupasz sárgaréz látszik. Törölköző tartó van, törölköző viszont nincs. Szappan sincs. Viszont legnagyobb meglepetésemre van WC-papír, sőt, víztakarékos öblítés. Kis dologhoz kis gomb, nagy dologhoz nagy gomb. Az már csak hazafelé menet jutott az eszembe, hogy mi történne, ha egyszerre nyomnám meg mind a két gombot.
Remélem egy darabig nem lesz módom kipróbálni.