Brünnhilde szikláján

Valló világ

2006/07/25

ÁÁÁÁááááááááááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááá!!!!!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁááÁÁÁÁÁááááááááÁÁÁáááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáÁááááá!!!!!!!!!

jajj.

Istenek lánya tervez, ember végez.
Pontosabban az ember kutyája végez.
Még pontosabban végzi a dolgát, rá a padlószőnyegre.
Szerencsére csak a kisdolgát, de ez is elég volt ahhoz(*), hogy engem felhívjanak és amilyen idióta lelkiismeretes HüPi vagyok, hát naná hogy bementem egy kis extra szőnyegtisztításra. A lányoknak persze nem volt annyi eszük, hogy legalább átlépjék a tócsát, az egész házat telehorták a kutyahúggyal így nem csak a foltot kellett átmosnom, de az egész földszintet fel kellett tisztítanom.
Hát a jó édes kurva anyját mindenkinek; a kutyának, a gazdájának (elsőlegjobban neki), a HüFa portásnak aki nem engedi ki a kutyát és végül de nem utolsó sorban a pisiben tocsogó ostoba libáknak! Ők mondjuk legalább megkapták méltó büntetésüket, egész nap a tömény húgyszagban kellett dolgozniuk.
Nagyon unom én már ezt és fáradt is vagyok; nyolcadik éve csinálom, eleinte másodállásban, aztán főiskola mellett, utána ismét másodállásban a maradék vizsgákkal súlyosbítva.
Halálosan kimerültem.
Alig várom az októbert, micsoda kéjes gyönyörűség lesz felmondani, már előre élvezem!

____________________________________________________________
(*) egy cirka 60 kilós kankutya legalább másfél litert pisál egyszerre, hát azt ha egy padlószőnyeg beszívja, akkor takarító legyen a talpán aki azt onnan kitisztítja.

1 Comments:

  • At 8:39 de., Anonymous Névtelen said…

    Én ma arra ébredtem, hogy a macskám oldalba pisilt. Na, az se leányálom:-)))


    Anikó

     

Megjegyzés küldése

<< Home