Brünnhilde szikláján

Valló világ

2006/09/10

:-) Szépjóestét!
Egy nagyon hosszú nap tanulságai:
1. hűvösek a reggelek, nagyon jólesik a csinos, formás kis tűz mellett melegedni és sült szalonnát falatozni pirított kenyérrel és pritamin paprikával.
2. dolgozni még vasárnap is kell. ez van.
3. Judy Dench egy tünemény, akinek minden filmjét látni kell. Ezt is. Ha másért nem azért, mert felső tízezerbéli angol hölgy szájából most először hallottam a "who the fuck cares?" kifejezést - és nem ez volt a filmben a legjobb poén. Bővebben holnap.
4. Már Cavintonék is észrevették, hogy a pesti dugókban igen felemás dolog tempót emlegetni, pláne választási kampány célzattal. Azt csak ma tünt fel, hogy a közlekedéssel felettébb elégedett, kellemesen borostás reklámfiatalember nincs bekötve. A válla felett, szinte észrevétlenül símul az ülés kárpitjára a biztonsági öv. Mondjuk, nem ez a legnagyobb baki, ami miatt Demszkynek nem kéne nyerni.
Csak akkor kinek? Mert Tarlósra szavazni nem fogok, az tuti. Marad Katona Kálmán. Neki legalább szép bajusza van - ha programja nincs is. Igaz, az a másik kettőnek sincs, úgyhogy tulajdonképpen mindegy is, hogy kire szavazok - vagy nem szavazok.