Brünnhilde szikláján

Valló világ

2006/12/15

:-D
Basszus, a céges karácsonyaim egyre jobban alakulnak :-D
A másodállásomban sikerült 4 év alatt a harmadik díszdobozos, rozsdamentes termoszkészletet megkapnom két rozsdamentes bögrével - cégembléma természetesen belegravírozva, szóval még tovább sem adhatom.
A főállásban lottót húztunk, nem tudom engem ki húzott ki, de sikerült megajándékoznia egy elemes narancsbőrmasszírozóval. Ennél jobban már csak egy vibrátort tudnék értékelni, de ha valaki azt akar nekem venni, ne szemérmeskedjen, előtte nyugodtan hívjon fel és kérdezze meg, hogy mekkorára vágyom.
Nno.
Ez volt az utolsó év, hogy céges karácsonyozom. Jövőre még novemberben mindenkinek fogok írni egy levelet, amiben közlöm, hogy az idei ajándékozásra szánt összegből melyik gyermekotthon hány kis lakóját hívtam meg karácsony előtt egy Diótörőre vagy valami bábszínházba. És azzal fogom zárni a levelet, hogy nagyon örülnék, ha a nekem szánt ajándék árát hasonló célra fordítanák.

6 Comments:

  • At 1:19 du., Anonymous Névtelen said…

    na, akkor mar osszejott a standard 6 db cegemblemas bogre :)

    a jovo evi gyerekdiotoroztetesbe szivesen beszallok!

     
  • At 3:22 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Az a baj, hogy nem mert tavalyelőtt nekiadtam a barátnőmnek. Nem karácsonyra csak úgy, mert végülis egy termosz mindig jól jön eg yháztartásban.
    Már bánom, ha tudom hogy az idén is ez lesz, gyüjtöttem volna készletet :-(
    Egyébként tök komolyan gondolom, hogy erre mozgalmat kéne indítani. Biztos van néhány elhivatott zeneszerető akik előtte néhány nappal diákkal meg magnófelvételekkel elmesélnék a gyerekeknek hogy mit fognak látni, mert akkor nyilván jobban várnák és élveznék az estét.
    sokkal-sokkal hasznosabb és szívmelengetőbb lenne ilyesmire költeni a pénzt mint idióta emblémázott esernyőkre meg hátizsákokra (termoszról meg bögréről nem beszélve, jajj!!).

     
  • At 5:31 du., Anonymous Névtelen said…

    en is tokkomolyan gondolom: 2007-es mozgalom indul!

    (itten szokas UNICEF-es kepeslapot kuldeni az uzletfeleknek jelezve, hogy a cegajandekra szant osszeget mellik gyermekprojektra adomanyozta az ember - ennek kovetkezteben megcsappant a csuf naptarak, randa so-borstartok, fadobozos tortak stb. szama - az ajandekozas e formaja fertozo)

     
  • At 5:32 du., Anonymous Névtelen said…

    fentebb

     
  • At 5:37 du., Anonymous Névtelen said…

    Naharahancsböhőrmasszírozó! Majdnem kiköptem a teámat. Pusztán ezért a szóért díjat érdemelne a mai napi bejegyzésed.

    :)

     
  • At 10:03 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Maria : nem csak sima narncsbőrmasszirozó, hanem elemes narancsbőrmasszírozó!!
    Nem bírok szabadulni a látványtól, ahogy enyhén bedőlve, a tükörnek háttal masszírozom a sejhajomon a celulitiszt :-D

    Sem: igen, indul, jövőre már szeptemberben elkezdem szervezni. Itt ez nyilván nem lesz oylan természetes mint "ott", de valahogy el kell kezdeni mert nem biztos hogy ilyen visszafogottan viselem majd, ha jövőre megkapom a negyedik cégemblémás termoszom.

     

Megjegyzés küldése

<< Home