Brünnhilde szikláján

Valló világ

2006/12/21

:-) Szépjóestét!
Annyira fáradt vagyok, hogy ha negyed órán belül nem kerülök összegömbölyödött állapotban a paplan alá, elered az orrom vére. (Ebbe a negyed órába bele kell számolni a zuhanyozáshoz és fogmosáshoz szükséges időt).
Viszont ma olyan történt, ami még sohase; a másodállásomban kaptam egy második ajándékot!
Múlt héten megkaptam a sztenderd céges egységcsomagot és én is odatettem mindenki íróasztalára a netről -az ajándékbolti árak feléért, a karácsonyi vásári áraknak viszont negyedéért- rendelt almasütőket. Ezekkel a kis kerámia izékkel valamire nagyon ráérezhettem, mert a megajándékozottak annyira megörültek, hogy ma az asztalon várt egy hatalmas ajándékcsomag; egy óriási tálca ferrerorosé bonbon, egy doboz finom gyümölcstea és egy Egri Bikavér. Celofánba csomagolva, szép kék masnival átkötve, ahogy az kell.
Bizisten, könnyekig meg vagyok hatva.
Az elhatározásom persze nem változtatom meg, jövőre mindenki egy szép, saját készítésű lapot fog kapni azzal az üzenettel, hogy az árva gyerekek köszönik az élményt, amit a céges ajándékra szánt pénzből adtam nekik.
Nno.
Tényleg rögtön összeesek, már alig várom az ünnepet. Itt lesz nekem a szombat, a vasárnap és a hétfő egyben, sehol sem kell majd dolgoznom.
Miért nem születtem én medvének??

4 Comments:

  • At 8:15 de., Anonymous Névtelen said…

    Kellemes karácsonyt Neked... és mindenki másnak is!

     
  • At 8:20 de., Anonymous Névtelen said…

    Kellemes karácsonyt Neked... és mindenki másnak is!3�snak is!

     
  • At 8:39 de., Anonymous Névtelen said…

    És még 26-a, kedd is karácsony!
    Legyen szép,meghitt,békés MINDENKINEK!

     
  • At 12:35 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    :-) Köszönöm a jókívánságokat, viszont!

    (I., bizony, tudom hogy karácsony, de én aznap már dolgozom. A másodállásomban mindig dolgozom a heti első munkanapot megelőző estén. Ez van. Ettől még iszonyúan örülök a három napnak egyben :-))))

     

Megjegyzés küldése

<< Home