Brünnhilde szikláján

Valló világ

2006/12/22

Uhh. hu.
Phuu.

Basszus. Basszusbasszusbasszusbasszusssss!!!
ÁÁÁÁáááááááááááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááá
phu.

Nno.
Szóval az van, hogy mindenkit hazaengedtek még délben, csak én baszom itt a rezet bocs szopom a fa.. bocs szóval csak engem esz még itt a fene.
és miért, na miért?
Hát mert az egyik barátnőmet (az építészt, amelyik most kínjában takarít és amelyiket tanítottam is) megkérte egy barátnője (aki egyébként kozmetikus), hogy gépeljen be neki valami szar katalógusokat infraszaunákról meg holisztikus edzőgépekről meg ilyesmikről.
Ő meg megkért engem, hogy neki nagyon lassan lenne kész, hátha én gyorsabban .... szóval nem volt szívem elküldnei a francba, gondoltam, bent a munkahelyemen beszkennelem.
Nos, jótanácsnak mondom, beszkennelni és karakterfelismerővel feldolgoztatni csak folyamatos szöveget szabad!! Olyanhoz, ahol hasábok vannak, meg beleszúrt rajzok, meg mindenféle okosságok és szépítgetések nem szabad hozáfogni, azt inkább be kell gépelni, gyorsabb.
A fenébe, hú de rettenetesen elegem van!
Az összes barátnőm el fogom küldeni a fenébe, komolyan! Legalább valami normális pasijaik lennének, bosszúból jól elcsábítanám valamennyit. De még az sincs, csak ez a hihetetlen rossz érzés, hogy elcsesztem az életemből három és fél órát arra, hogy kipróbálhassak egy amerikai rendszerű, holisztikus alapú fekvő infraszaunát.
Mert basszameg, legalább ne írnák bele, hogy holisztikus!!
Mert azt értem, hogy kevesebbet fogyaszt mint a finn szauna, az is világos hogy hamarabb felmelegszik, attól meg hogy egy kórházi ágy fölé is fel lehet szerelni egyenesen lepetézek, de kérdem én, mi a radai rossebtől lesz egy szauna holisztikus???

Uhh.

5 Comments:

  • At 4:57 du., Anonymous Névtelen said…

    elcsàbitàsra felajànlom magam. adj cimet pliz. màris repülök.
    wünsche fröhliche weihnachten :-)

     
  • At 7:16 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    :-)

    (nem látszik rajta, úgyhogy leírom: ez itt fent egy bölcs, sejtelmes szfinxmosoly. Egy olyan nő mosolya aki tudja magáról, hogy büdöset kakil :-))

     
  • At 7:59 du., Anonymous Névtelen said…

    man, hogy lehecc ennyire prozai mikor àllandoan az operàban ülsz?

     
  • At 8:45 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    :-) Lehet pont azért.
    Valahogy csak fent kell tartani az egyensúlyt, nem?

    Egyébként meg miért pont én lennék kivétel?

     
  • At 7:52 du., Anonymous Névtelen said…

    waa! màr megint fején talàltad a szöget!
    *fejcsova*

     

Megjegyzés küldése

<< Home