Brünnhilde szikláján

Valló világ

2007/02/03

:-) Szépjóestét!
Ma guberáltam egy jót.
Bizisten!
Jöttünk keresztül az erdőn, két tábortűz helyébe is belebotlottunk. Az egyik még füstölt, ebben a jó friss kis szélben a jó kurva édesanyját annak, aki égve otthagy egy tüzet egy erdőben. Basszus, emberek, a négy elemet tisztelni kéne! Tüzet őrízetlenül nem hagyunk, hullámtérbe nem építkezünk, széljárta helyeken erpősebb tetőt építünk, földrengésveszélyes területeken meg erősebb házakat. Ebből a négy szabályból az elsőt a legegyszerűbb (és a legolcsóbb) betartani. Én is szeretek szabdban sütni-főzni, de a tüzet mindig eloltom magam után. Aki ezt az alapszabályt nem képes felismerni, az megérdemli, hogy a saját házába égjen bele.
Itt most annál is könyebb lett volna, mert mindössze két lépésre volt a Duna. De aki faszfejnek született az faszfej is marad örökké, az ilyennek tán inkább egy frissen gőzölgő trágyadomb tetején kéne melegíteni az ételét, azzal nem sodorna veszélybe másokat.
Mindegy, nálam volt a madárszotyis zacskó, két merítéssel el is oltottuk. És ha már zacskó, akkor beleszedtem azt a két boros- és három sörösüveget, amit szintén a tűzrakók hagytak hátra. Emiatt is elszórtam már pár átkot itt. Nincs már egy tenyérnyi hely ezen a nyomorult, emberverte bolygón, ahol ne lenne valami csesznyeség, amit a Homo Szemétláda szórt szét. Nekem meg nincs pofám otthagyni, egyrészt mert nem oda való, másrészt meg mert ha eltörik és mondjuk a kutyám belelép, akkor az nekem azonnal 8-10 ezer forintomba kerül. Ha altatni is kell és taxit hívni, akkor még többe. És akkor nekem még nincs kisgyerekem, akit mondjuk néha tényleg el lehetne vinni egy erdei sétára és aki minden második lépésnél elesik és aki miat aggódnom kéne. Úgyhogy sok jót nem kívánok az ilyen szemétlelkű baromarcúaknak.
Nno.
Bocs.


Más
vissza kéne olvasni a blogom.
Van egy olyan érzésem, hogy a stílus változásából meg tudnám állapítani, hogy mikor kezdtem ennyire kikészülni. Mert hogy teljesen ki vagyok készülve, az egészen bizonyos.

2 Comments:

  • At 8:16 de., Anonymous Névtelen said…

    mindenesetre meg kell jegyezzem, hogy nagyon tehetségesen káromkodsz természetmentő dühödben, ami így kétszer annyira szimpatikus -- nekem.

     
  • At 12:11 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Kösz :-/
    általában nem szoktam ennyire kiakadni, de most egyrészt az általános idegi állapotom is nagyon ramaty, másrészt pedgi tényleg tele van a hócipőm azzal, hogy pár tucat baromarcú így le tudja amortizálni a környéket.
    nekem napi igényem a friss levegő, ezt egy városi, de még egy margit szigeti sétával sem lehet kielégíteni. Arra nincs időm, hgoy autóval vagy vonattal kimenjek a Pilisbe vagy valami ilyen helyre, kénytelen vagyok a város környékén, elérhető távolságban portyázgatni. De bármerre indulok, mindheol törmelékhalmok, üvegcserepek, vasbetondarabok, rothadó zöldséghegyek, bezacskózott dögök vannak.

     

Megjegyzés küldése

<< Home