Brünnhilde szikláján

Valló világ

2007/05/03

:-) Szépjóestét!
Konzumidióta különkiadásunk következik;
Át akarok szerelni néhány polcot meg fiókot és már nagyon unom, hogy folyton kölcsön kell hozzá kérni a fúrópisztolyt. Gondoltam, itt az ideje hogy beszerezzek egy sajátot, ezért elindultam a közeli nagy barkácsbolt felé.
Khm. Khm.
Én tehetek róla, csak én, senki más, ismerem már az ilyen marketingfogásokat oda-vissza, mégis beleestem a csapdájukba.
Az ilyen férfias helyeken, ahova azért csempét meg mosdópultot választani mégiscsak elviszik az asszonyokat is, itt-ott el szoktak dugni mindenféle nőies dolgokat. Cuki kis evőeszközszárítókat, gyöngyös-pillangós-bokrétás mécsestartókat és hát dísznövényeket. Ez utóbbiaknak úgyis szezonja van, odarakták hát közvetlenül a bejárat mellé, muszáj az embernek keresztülgylaogolni a virághagymák és ablakpárkányra való fűszerkertecskék között.
Az én kosaramba két amaryllishagyma esett bele, egy rózsaszín Lady Jane és egy hófehér Jewel. Mind a kettő dupla szírmú és mind a kettőnől jön a bimbó, kettő is. Nem hiányzott pedig, mert van már piros-fehér cirmos, mélyvörös, hófehér, igaz, ezek szimplák. Tavaly elajándékoztam vagy 5-6 hagymát, kicsit szellősebb lett az ablakpárkányom, hát most megint összébb kell pakolnom a cserepeket.
Az idén annyira szépek lesznek az amarylliszek, hogy szerintem direkt virágnéző vendégséget fogok rendezni.
Egyetlen mentségem van, hogy azért fúrópisztolyt sem felejtettem el venni. Sőt, még fúrót is vettem hozzá, szóval állok neki barkácsolni.
Lady Jane

Jewel

2 Comments:

  • At 10:47 du., Blogger drc said…

    noés miféle fúró-/ csavarozópisztolyt sikerált venni?
    (részemről a Black&Decker-eket tartom a legjobbnak...)

     
  • At 11:24 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Odáig még nem fajultam, hatezerért vettem egy saját márkás kis ütvefúrót és kétezerért hozzá fúrókészletet fához és téglához. Ahhoz a néhány polchoz meg képhez teljesen megfelel, az csak a lényeg, hogy ne kellessen mindig kölcsönkérni hanem csak gondolok egyet és hipp-hopp, átszerkesztek ezt-azt.
    Egyébként baromi jól néz ki, sötétkék rattan fiókokat találtam, méretre pont passzentos a kisebbek a dohányzóasztalomhoz a a nagyobbak meg a monitorállványhoz, csak szét kellett őket szedni és a polcokat kicsit feljebb meg lejjebb rakni. Egész ügyes vagyok, semmit nem törtem össze, nem barmoltam szét, még magamat se, csak a tenyeremen nőtt egy vízhólyag a csavarhúzótól.
    Most még csak valami méretre készített, passzentos számítógépsarkot kéne kitalálni és egész jól ellennék. Már persze attól eltekintve, hogy nagyon kéne egy előszoba, egy normális méretű fürdőszoba és egy kis kert. De azokat ugye nem lehet barkácsolni :-(

     

Megjegyzés küldése

<< Home