Brünnhilde szikláján

Valló világ

2007/07/27

:-) Szépjóreggelt!
Ma folytatjuk a "Befőzés Saga" című szappanoperánkat.
Kemény Körte halálos szerelembe esett Hámozókéssel. Különös, minden óvatoságot feledtető, már-már mazochistának tűnő vonzalom ébred közöttük. Ebben a perzselő szenvedélyben felszínre törnek Kemény Körte eddig elfojtott vágyai és testestül-lelkestül átengedi magát Hámozókésnek. Ennyi odaadást látva a lány is elveszíti önkontrollját, felszínre kerülnek az eddig elfojtott szadista hajlamai és mohón esik neki az édes, roppanós húsnak. Mire Kemény Körte feleszmél már bőrétől megfosztva, négybe darabolva fuldoklik egy tálnyi citromos vízben.
Az átható gyümölcsillattól megvadult, fehérmájú Hámozókés ösztönei azonban még mindig nincsenek kielégítve. Következő áldozatnak Kopasz Baracknot szemeli ki. Az egyik oldalán sárga, másik oldalán piros gyümölcsnek annyiban van csak szerencséje, hogy nem kell annyit szenvednie. Őt nem hámozzák és négyelik, csak félbevágják és kidobják belőle a magot. Rövid, ám bőséges napfényben és egyéb gyönyörökben gazdag életét ő is a citromos vízfürdőben fuldokolva végzi.

Hogy eltüntesse a bűnjeleket, a Hámozókés Gazdája üvegekbe gyömyöszöli a földi maradványokat és felönti némi citromos-cukros vízzel, majd egy csipetnyi borként hint rájuk. Vízzel teli nagy lábosokban addig gyöngyözteti az üvegeket, amig a Hámozókéstől meggyalázott csonkok befőtt formát nyernek.
A véres ámokfutás nyomainak eltüntetése után már csak a stelázsin sorakozó üvegek emlékeztetnek arra, hogy itt valamikor nagy reményeket dédelgető, a napfényt és a levegőt mohón élvezni megismerni vágyó, esőre szomjazó Körték és Barackok jártak.

Folyt. Köv. a jövő héten, amikor is megismerkedhetünk Kék Szilva és Túlérett Barack sorsával.