Brünnhilde szikláján

Valló világ

2007/09/15

Az a baj, hogy gyakorlatilag nem tudok leszakadni a gépről - 10 percenként megnézem a postafiókom. A köztes időben kicsit böngészek, vakarózok, nyújtózkodok, csináltam túrógombócot, de pár perc után már újra itt vagyok és nézem a postafiókot.
Keddig adok neki időt és ha addig nem válaszol megírom, hogy most már ne is tegye, nem aktuális, más témát és más konzulenst kérek.
Ha kapok.
Nem biztos, hogy engedélyezik.
De ezt akkor sem csinálom tovább, ennyit nem lehet várni, akkor inkább ne legyen semmi, pontosabban legyen végre vége.

15 Comments:

  • At 7:13 du., Blogger . said…

    Teljesen igazad van!
    De, várj csak! MI AZ,HOGY ÚJ TÉMÁT KÉRSZ? Képes lennél újra nekiállni egy másik dolgozatnak,másnál?!
    --------

    A túrógombócba szoktál citromhéjat reszelni? Vagy azt a tetejére csöpögtetett tejfölbe teszed?

     
  • At 7:25 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Ez hamis túrógombóc volt. Aludttejből akartam túrót készíteni csak szintén postafiókot néztem és felforrt. tettem bele csipet sót, pár kanál zsemlemorzsát, amikor kihúlt, két tojást. Ez tegnap este volt. Ma kanállal forró olajba szaggattam és pirosra sütöttem. Igaz, ez nem is túrógombóc, inkább túrófánk lett, sárgabarcklekvárba mártogattam, nagyon finom lett.
    A valódi túrógombócba igen, reszelek pici citromhéjat. Én azt sem tejföllel eszem, hanem lekvárral, vagy gyűmölcsjoghurttal.

    Igen, új témát, másnál, a B terv lép életbe, optikai adathordozók története és összehasonlítása. Kábé 3000 ilyen diplomamunka van már, elfér köztük az enyém is 3001-nek. Más rendszerszervezést nem választhatok, mert akkor ugyanőt kapnám, akkor meg ugye maradhatok az eredeti témánál is.
    Egy szakdolgozatot egyébként mások két nap alatt szkennelnek be és ollóznak össze, csak én vagyok ilyen barom, hogy még az SSADM jelölésrendszerét is megreformálom, hog yle tudjam fedni a három helyen párhuzamoan futó adatbázisaimat.
    az a fél oldal másolás van benne ami az SSADM-re vonatkozik (angol kormány programja, milyen részei vannak, ennyi) és az intézmények feladatait másoltam ki a jogszabályból. Még az is szerkesztve van, mert a rájuk eső sokkal több feladatból kiszedtem a csak ehhez a témához kapcsolódó feladatokat. Ez van olyan 2-3 oldal és elengedhetetlen, mert ugye nélküle nem lenne érthető az adtbázis logikája.
    Ennyi, az összes többi, az első szótól az utolsóig saját munka, sőt, saját szellemi termék, ha lehetek ilyen nagyképű. Nyilván tele van mindenféle hibával mert istentelen távol áll tőlem az SSADM ábrázolástechnikája, de akkor is saját.
    Hát ha nekik erről olyan nehéz megállapítani, hogy alkalmas-e beadásra, akkor inkább maradok az optikai adathordozóknál. Azt nyilván fél nap alatt el fogják bírálni, mert semmiben sem fog különbözni a már meglévő, többi 3000-től.

     
  • At 7:25 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Hülye vagyok, nem zsemlemorzsát, hanem grízt tettem a felforrt ls megtúrósodott aludtejbe.

     
  • At 7:38 du., Blogger . said…

    Hála Istennek, megint a régi vagy! Vagyis a csúcsformában lévő Brünnhilde.
    Hááát,vitalitást lehetne tőled tanulni! :)

     
  • At 7:43 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    A csúcsformámról annyit, hogy éppen most eredt el a könnyem.

     
  • At 8:38 du., Anonymous Névtelen said…

    szerintem meg ne túráztasd magad...

    odahatni így, biztosan nem tudsz hogy elolvassa, akkor meg minek?
    foglalkozz addig más dolgokkal, mint pölö .... a jövő szombatra tervezett Budapest tekerés ;)

     
  • At 9:17 du., Anonymous Névtelen said…

    Türelem, türelem, türelem! Engedd el magad! Hidd el, nem veled akar kiszúrni, egyszerűen csak időre van szüksége, és nem is sejti, hogy ennyire várod a választ. Semmi esetre se puffogj vele! Mivel annyira egyedit írtál, neki is össze kell szednia magát, hogy értékelést adjon róla. Minden rendben lesz, meglátod!

     
  • At 9:19 du., Anonymous Névtelen said…

    Mi lenne, ha játszanál egy kicsit? Mondjuk itt: http://origo.kvizpart.hu/

     
  • At 9:20 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Tökéletesen igazad van Kócos, az csak a baj, hogy még el kell könyvelnem a veszteséglistán azt a majd' egy millió forintot amit tandíjra meg azt a jó három évet, amit intenzív tanulásra költöttem.
    Egyszer már lemondtam róla, most megpróbáltam visszahozni a halálból, a jelek szerint nem fog menni. Ez azért kicsit kikészíti az embert még akkor is, ha vlahol mélyen sejtettem, hogy nem fog menni.

    Kedves Névtelen, ez még nem értékelés lenne, hanem csak konzultáció, hogy jó-e, mit kell rajta változtatni és hasonlók.
    Egyébként meg pont azért puffogok itt, hogy vele majd korrektül tudjak beszélni.

     
  • At 9:23 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Sajnos már gyerekkoromban is utáltam mindenféle kártyajátékot meg aknakeresőt meg ki nevet a végént.
    Már bevettem az altatómat, pár perc és hat. Közben meg Verdit közvetít a rádió, szóval nincs itt akkora baj, próbálok könnyíteni magamon ahogy tudok.

     
  • At 10:56 de., Anonymous Névtelen said…

    Ez nem olyan játék, mint az aknakereső, hanem tematikus kvízek, választhatsz, hogy miben akarod magadat megmérni, és Te tájékozott, művelt vagy, biztos élveznéd....javaslom kezdésnek a színház, film kategóriákat, meg a gasztronómiát....és kisvártatva te is irhatsz saját kvizeket, mi meg majd belefeszülünk, mire megoldjuk......

     
  • At 11:34 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    :-) Oké, ígérem, kipróbálom.
    Addig is, az első kérdés:
    Hány lánya volt Wotannak?

     
  • At 12:26 du., Anonymous Névtelen said…

    passzzzz....volt neki olyanja? asszem, megbuktam.... tényleg nem kéne egy walkürrel ujjat húzni....:-)

     
  • At 2:03 de., Blogger Kinga said…

    Brunnhilde: en meg a kvizkerdes-sorozatokat nem szeretem, mert hogy ottan joreszt veletlenszeruen bemagolt tenyanyagot kell visszaadni (amiben en mindig iszonyu rossz voltam, bar az az erdekes, hogy mas dimenzioban meg az emlekezetem olyan, mint egy elefante :D), az aknakeresoket, tetris-t, ilyeneket viszont imadom. De! Ezt a magyar kvizjatekot kiprobaltam, mondanom sem koll, siralmas eredmennyel, de elveztem! Szoval tenyleg kikapcsol. Kosz, nevtelen!

     
  • At 9:34 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Senki többet?
    Hát akkor megmondom: 10.
    9 valkürt nemzett Erdával, a Föld istennőjével (Gerhilde, Waltraute, Schwertleite, Ortlinde, Brünnhilde, Helmwige, Grimgerde, Rossweisse és Siegrune), valamint egy földi nőtől ikerpár, a lány neve Sieglinde, a fiú Siegmund.

     

Megjegyzés küldése

<< Home