Brünnhilde szikláján

Valló világ

2009/04/02

Életjel

Vagyok ám, csak kicsit sok a meló.
És amilyen idióta vagyok, nem csak adják, de csinálom is magamnak.
Azért szépen alakulgat a dolog, már több e-mailben is benne volt, hogy hát igen, a magyarok meg tudták csinálni, talán kérdezzenek meg engem.....
Csak hát szivás nélkül nem megy, legalább 3-4 próbálkozás mindenből kell.
Szóval éppen csak szuszogok.

4 Comments:

  • At 1:24 du., Blogger Rowena Shepard said…

    Na látod, elismernek... *virtuális ölelés*

    Jajjanyám. Megnéztem végre a Billy Buddot (éljen a torrent!), és legszívesebben kampányt indítanék, hogy az Opera (vagy a MüPa) tűzze műsorra. Gyönyörű darab. És Szvétek László eszményi Claggart lenne. Voltaképpen a MüPában talán jobban működne, ha megoldják a kórus mozgatását.
    Hogy lehet, hogy egy ilyen csodát tán még nem is játszottak nálunk?

    Hogy ki lehetne Billy? Hát... van nekünk olyan baritonunk, aki fiatal és gyönyörű? :D
    Vere-nek meg köll hívni Schicoffot, oszt kész.

     
  • At 3:20 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Basszbaritonunk van, Bretz Gábornak hivják. Egészen kiváló énekes, és olyan igazi, latinos szépfiú. Már persze csak ha akarja, mert Leporellónak egy zsiros hajú, szemüveges lúzert csinált magából. Én persze úgy is petróleumot pisiltem a gyönyörűségtől :-))

     
  • At 9:29 du., Blogger Rowena Shepard said…

    Akkor Billy is megvan :D De Vere-re tényleg nincs magyar ötletem. Molnár András kicsit már idős (bár még mindig nagyon jó lenne), és Vere-t valahogy nem tudnám a jelenlegi vezető "énvagyokahősszerelmesésenyémaszoprán,hehe" tenorjainkkal elképzelni. Sokkal érzékenyebb típus. Philip Langridge-be fülig beleszerettem tegnap óta. Pedig Billybe kellett volna... de Vere olyan, hogy az ember legszívesebben hazavinné és megvigasztalná.

    Claggart meg egy akkora szemét állat, hogy listán a helye. Komolyan, mintha Hagent, Jagót és Scarpiát beraknánk egy turmixgépbe és nyakon öntenénk fekete epével. (De jó képzavart kreáltam.) És még szexi is a rohadék, legalábbis a hangja.

     
  • At 1:32 du., Blogger Rowena Shepard said…

    Most nézem, a mi kedves tavalyi Miménk, Michael Roider is volt Vere. Amúgy érdekes, hogy milyen sok wagnerest találni a szereposztásokban. James Morris <3 Nyami. Megvennék ebből vagy fél tucat különféle cd-t. Az ilyen bariton- és basszusfüggőknek, mnit mi, tökéletes opera. Sehol egy rinyálós szoprán :D és hát az a sok elfojtott vágy...

     

Megjegyzés küldése

<< Home