Brünnhilde szikláján

Valló világ

2004/06/05

Én nagyon-nagyon szeretem a férfihúst -sőt, a húsos férfiakat- de jóból is megárt a sok:


Úgy találtam erre a -fenti képet is tartalmazó- honlapra, hogy Medgyessy debreceni kifütyöléséről kerestem információkat.

Nagyon lassiez fairie (azaz a fontos döntéseket halogató) típusú, ezért tutyi-mutyinak látszó miniszterelnök a pasas, ráadásul mindenkinek kedvezni akar, ami a jelenlegi magyar gazdasági-politikai-szociológiai helyzetben azt jelenti, hogy mindenkinek adni szeretne, és ami pont a mostani helyzetünkben lehetelten, de a fene tudja miért, valahogy még mindíg hiszek neki.
De kedves miniszterelnök úr, az ég szerelmére kérem, válasszon már ki három fontos dolgot, és azt vigye végig! Javasolnám a vidéki munkanélküliség csökkentését (ez persze hogy a munkahelyteremtést jelenti, tőkebevonással, vállalkozások kedvezményeivel, stb.), az egészségügy rendbetételét és mondjuk a hátrányos helyzetű (szegény, vidéki, roma, sérült, stb.) gyermekek tanulási esélyeinek jelentős javítását. Slussz. Jelenleg ennyire lenne fedezetünk, olyan nincs, hogy egy kormány mindíg, mindenkinek egyformán a kedvében járjon. Súlyozni kellene, kérem szépen, fontossági sorrendet megállapítani.