Brünnhilde szikláján

Valló világ

2004/07/06

Nnna, a hedonista HüPi aki vagyok!
Mivel kezdtem az első olyan munkanapom, amikor végre nem hajnalban kellett kelni?
Félórával hamarabb elindultam dolgozni, beültem a főállásomhoz közeli kis cukrászdába és juhtúrós pogácsát meg meggyes piskótát reggeliztem, tejeskávéval. Kicsit sokba kerül nekem, ha meló helyett az élet apró örömeit élvezem. Pénzben is sok, de kalóriában, hajajajjj ...
Amúgy tényleg nagyon jó volt a meggyes piskóta is meg a pogácsa is. Különösen a pogácsa. A kávé már kevésbé ízlett, úgyhogy nem valószínű hogy rá fogok szokni.

Újabb vizsgákra is jelentkeztem, jövő szombaton logisztikából és emberi erőforrás menedzsmentből (egyszerre, egy teremben, egy időpontban) fogok vizsgázni, következő kedden meg kriminológiából és krízismenedzsmentből. Itt is egy teremben, egyszerre van a két tárgy vizsgája. Remélem sikerül megfűznöm a vizsgáztatókat, hogy engedjenek két vizsgalapot megírni. Ha nem, akkor bizony pótizsgadíjat kell fizetnem. Arról nem beszélve, hogy legközelebb csak szeptemberben tudnék elmenni. Addigra meg le akarom tudni az apróságokat, akkor már a matek szigorlatra meg a nyavalyás rendszerszervezésre akarok koncentrálni.
Viszont előtte kiveszem az egy nap csúsztatásom, úgyhogy hajrá, kávéüzemmód bekapcs!
Most megyek dolgozni, disznóság hogy munkaidőben blogolok.