Brünnhilde szikláján

Valló világ

2004/09/21

Már annyiszor megfogadtam, hogy nem halogatok vizsgát, most mégis megtettem. Szégyellem magam miatta.
Tegnap jöttem rá, hogy péntekre be vagyok írva Pascal II-re.
Ez egy programnyelv, igen nehéz, nem csak gógyi kell hozzá, hanem a gyakorláshoz jól edzett ülőgumók is. Az első részét simán megcsináltam négyesre, de az több mint két éve volt, azóta nem is foglalkoztam ilyesmivel. Hát, amennyire most le vagyok amortizálva, meg amennyire le leszek gyengülve péntekre, inkább átjelentkeztem október 8-ra.
Kicsit szédülős vagyok, harmatgyenge és aluszékony. Ez a böjttel jár, de megéri ez a pár nap, mert utána hónapokig sokkal frissebb leszek, sokkal-sokkal terhelhetőbb.

Más:
ma spóroltam 5000 Ft-ot! :-)
Igaz, elköltöttem hozzá 12ezret, de mindegy, a lényeg a megtakarításon van :-(
Viccet félretéve, tényleg megérte, annak a szandálnak a kék változatát vettem meg leértékelve, amit a nyár elején vásároltam és nagyon bevált: kényelmes is, strapabíró is. Hát most ugyanabból a gerinckímélő, formázot talpú, agyongumírozott soll-cipőből van egy sötétkék és egy bézs is. Az a szerencse, hogy bordó nincs belőle, mert azt is megvenném.
Így mulat egy magyar úrhölgy!

Még ajándékot is kaptam hozzá, egy túl kicsi, gyengén varrott, csupa műanyag, tehát szinte használhatatlan félvállas hátizsákot. Falra tudnék mászni az ilyen gyenge minőségű, semmiresejó szóróajándékoktól. A multkor a patikus barátnőmtől kaptam egy ceruzaelemmel működő, marokra fogható ventillátort, az egyik gyógyszergyár ajándékát. Csinos, emlémázott kis műanyagtokban van, kb akkora légáramlatot tud keverni, mintha egy buszjeggyel legyezném magam. Akkor meg ugyebár veszek egy újságot, ahhoz még elem sem kell. Nem is értem, a píárosok miért égetik a cégüket ilyen semmiresejó dolgokkal.

Most megyek és főzök egy bödön májtisztító teát. Ezt a részét szívesen elhagynám a léböjtnek mert jellempróbálóan rossz, édeskés íze van.
Lehet hogy el is hagyom, iszom helyette valami illatos zöldteát.
Kicsit kótyagos vagyok.