Brünnhilde szikláján

Valló világ

2004/10/18

:-)) Szépjóestét!

Ma kaptam ezt az e-mailt. Azért teszem ide ki, mert tőlem még életemben nem kértek ócska lábost és használhatatlan rongyokat vagy száraz kenyeret. Vettem a fáradtságot, felhívtam a mellékelt telefonszámot, ez ezúttal valódi segítségkérő levél:

KEDVES ISMERŐSÖK, BARÁTOK!

Jön a tél és nagyon sok kutyus kell átvészelje menhelyeken, telepeken, sokszor az állatvédők munkája ellenére nagyon nehéz (vagy ahol nincs állatvédő, irtózatos) körülmények között. Ezek az állatok általában alultápláltak, sok helyen éheznek, így a hideget is nehezebben viselik. Segítsetek ezt az emilt minél több ismerősnek elküldeni, egy e-mail puszta továbbításával életet menthetsz, hátha összejön valami! Én Solymáron prółbálkozom a gyűjtéssel, gazdag község, hátha megmozdulnak az emberek, iskolák, stb.

Ha valakinek lenne felajánlása, kérlek az én emilemre csszabo@mail.datanet.hu , vagy
a 30 9 ******- ra jelezzétek - én továbbítom majd több rászoruló menhelynek, vagy emilben schwyz01@hotmail.com- ra Évánál! Ö a gyömrői menhelyen dolgozik, jelezte, hogy nagyon elkél a segítség így oda közvetlenül is eljut az "adományok" egy része.

A szállítást megbeszéljük majd.

KELLENEK:
- edények. Etető, itató. Hogy hogy néz ki, az teljesen mindegy. A legütöttebb-kopottabb is jó. Minél nagyobb, annál jobb. Ez a legfontosabb.
- meg régi fésűk, kefék
- játékok
- szárazkenyér. Utóbbiból nagy mennyiség.
- ajándékozásra, rászorulóknak már nem adható akár szakadt pulóverekre, pokrócokra, rossz ágyneműre, mindenre, amibe bevackolódhatnak a jószágok a hidegben!!!!!!!!!!

Ha átnézitek a téli ruhákat, hátha akad ilyen!!!


"Ja, és munkerő is kellene. Októberben indul a meló - betonozás, falazás. Ezért leginkább fiúk kellenének. Ha volna olyan, aki egy szombatját vagy vasárnapját ilyenre feláldozná. Erre jelentkezni nálam lehet
(schwyz01@hotmail.com- ra Koska Évánál)"

KÖSZÖNET AZ ÁLLATOK NEVÉBEN!

Szabó Csilla



E-mailben fognak válaszolni, én postán küldöm el amim van.