Brünnhilde szikláján

Valló világ

2005/01/13

:-)) Szépjóestét!

Ma délután felismerni véltem némi összefüggést a híres emberek temetéseire járók lelki alkata és Gyurcsány bulvárszereplései között, de aztán történt valami, amin azóta is nevetek.
Mindenféle spéci szerszámokkal, fémmegmunkáló eszközökkel kereskedik a cég, ahol esténként dolgozom. A szerszámokat újságpapírral kitömött rekeszekben szállítja az egyik műhely. Jobbára bulvárlapok, napilapok, női magazinok, ilyesmi. Hanem ma, hát, ilyet én még életemben nem láttam. :-DDD Az egyik doboz keményp0rnó újságokkal volt kibélelve. De nagyon keményp0rnóval ám, nem is tudom, milyen trükkel fotózzák ezeket a félméteres, kékeres óriásdákókat. Már ha valódiak egyáltalán, mert még azt is feltételezem, hogy egy papírmasé modellt odaillesztenek; ezek még a medencecsontot is szétfeszítenék, nincs a világon annyi síkosító, ami egy ilyen borosüveg méret befogadására alkalmassá varázsol egy nőt.
Még az a szerencse, hogy több rendelés volt a dobozban, mert elképzelem, hogy nekünk ki se kell nyitni, hanem egyből küldjük tovább. Jó kis cégimázs lett volna :-DDD

Hanem, azoknak az embereknek a lelki alkata is megérne néhány kört, akik ilyesmiket szeretnek nézegetni.

A bulvárlélektan elemzése holnapra marad, már alkalmatlan vagyok a bonyolultabb gondolatok kifejezésére.