Brünnhilde szikláján

Valló világ

2005/01/10

jajajajajjjj, a barátnőm hívta fel a figyelmem erre a cikkre. Nem akartam elhinni amit kutyasétáltatás közben elmondott, ezért kerestem ki ezt a bulvárcikket.
Nem is tudom, hogy mit ne mondjak.
Gyurcsány "coverboy" Ferenc egy roppant tehetséges pasas. Tényleg, minden tiszteletem az övé, olvastam pár publikációját, ha azokat tényleg ő írta és tényleg komolyan is gondolja, akkor ő az én emberem. Ráadásul született kommunikátor: észrevette, hogy az emberek többsége csak a tőmondatokban megfogalmazott, könnyfakasztó, vagy megröhögtető, vagy megborzongató bulvárhíreket tudja csak felfogni.
Hanem azért Magyarország miniszterelnökétől többet várnék, minthogy egy Szulák Andreával csevegjen a halálközeli élményeiről.
(Annál is inkább, mert cirka 10 éve nekem az arcom közepén volt egy -meglehetősen szexis- anyajegy, ami hirtelen megváltozott és sebészeti úton kellett eltávoltani, pont a bőrrákot megelőzendő. Máig is látszik a pirinyó kis forradás, de őszintén mondom, semmi halálfélelem nem volt bennem sem a műtét előtt, sem a műtét után.)

Még megérjük, hogy Gyurcsány lekörözi Lady Dianat a címlapfotók számát tekintve.
Az az igazság, hogy én jobb szeretném, ha egy miniszterelnök nem futóbajnok lenne, nem is szívkirály, pláne nem vonzó pasi vagy ideális apa és férj, hanem csak úgy simán miniszterelnök.
Tudom hogy ez mostanság nem túl népszerű foglalkozás, de aki ezt választja, tán felvállalhatná. Mindenféle sallang nélkül.

Ami pedig Szulák kisasszonyt illeti: nekem is nagy csöcsöm és jó nagy seggem van, a szám és a szemem még szebb is mint az övé és ha nevetek, a halottak is felülnek a koporsóban. Sajnos énekelni nem tudok úgy mint ő, de pont ezért nem is pályázok a szerepeire. Neki is meg kéne hagyni a kérdezést azoknak, akik értenek hozzá. Mármint a kérdezéshez. Ő meg csak énekeljen, ha már egyszer ahhoz ért.

(az igazsághoz hozzátartozik, hogy a fent említett műsorvezetőnő nemrégiben az én adóforintjaimból, szilveszteri műsor címén a szemem -és a TV-kamerák- láttára, síelés közben hanyatt esett. Nem sajnálom tőle a közszolgálati tévé által finanszírozott karinthiai telelést, de tán jobban tenné, ha maradna az eredeti műsorszámnál; a hanyattesésnél. Maradhat is úgy: hanyattfekve. Ha már az éneklés nem elégíti ki.)