Brünnhilde szikláján

Valló világ

2005/02/24

:-)) Szépjóestét!
Azért ezek az arabok csak nem lehetnek olyan rossz emberek, ha már nekik is van saját ÚjPéterük. Meg van nekik saját, önkéntes jelentőjük tudósítójuk is.
Azért az arab újságírónak valamivel jobb a humorérzéke. Sőt. Neki van humorérzéke.
Szerintem.

Más:
ma hallgattam Semjén Zsolt elég szánalmas mentegetőzését a bizonyos "aki azt akarja hogy a serdülő gyermeke első szexuális éményét egy szakállas bácsitól szerezze az szavazzon az SZDSZ-re" című kiszólásával kapcsolatban. Az ellen nincs kifogásom, hogy egy magát konzervatívnak valló politikusnak ilyesmi kicsúszik a száján, istenkém, hát ő így gondolja, a választói is ezt várják tőle, szíve joga.

Nade mit keres egy ilyen beállítottságú ember az Országgyűlés emberijogi és kissebbségi bizottságának az élén???!!
Hát itt már tényleg mindenki addig emelkedik a ranglétrán, amig olyan pozicióba nem kerül, aminek a betöltésére tökéletesen alkalmatlan?
Akarnék még írni arról is, hogy mindenkinek joga van a tetszése szerinti párkapcsolatban élni, azt a neki legmegfelelőbb formában törvényesíteni vagy éppen nem törvényesíteni, mindenkinek joga van örökölni a szerettjétől vagy éppen örökséget hagyni egy szerettjére. De a talaj igen ingoványos, nagyon fontos a pontos fogalmazás, hogy félreérthető ne legyek. Most nem vagyok alkalmas egy ilyen dolgozat megírására. Majd külker vizsga után.