Brünnhilde szikláján

Valló világ

2005/05/04

:-)) Szépjóestét!
hááááát, nem tudom.
megcsináltam mind a 10 kétpontos feladatot, de ilyen idegállapotban bármikor összekeverhetem a destruktort a konstruktorral, szóval nem tudom.... legyen mondjuk 16 pont. A fő feladatban megcsináltam az objektum diagramot, az osztálydiagramot és még egy rutint is megírtam mire elfogyott az idő. A kódolás persze hiányzik. Ha nagy baromságot nem írtam / rajzoltam bele, akkor a diagramokért járna 5-5 pont és 25 kell a ketteshez.
Hátha. Háthahátha.
Lécci. Lécciléccilécciléééccccciiiiiiiiiiiiii!!!!
Jövő pénteken már matek, integrálás, deriválás, mátrixok, matematikai programozás. Nagyon nem kéne most UV-znom objektumorientált programozásból. Lécciléccilécciléééccccciiiiiiiiiiiiii!!!!

Hazafelé jövet beugrottam moziba, egyszerűen muszáj volt találnom valami egyszerű szórakozást hogy kikapcsoljam az agyam. Pont elértem a Gorilla bácsit a Corvinban. Nem a kedvenc mozim, a filmtől sem vártam semmi különöset, de ezt értem el és valami nagyon egyszerűt akartam.
Megkaptam.
Úgy látszik, bizonyos mennyiségű hulla után minden izompacsirtának kijár egy kis jutalomjáték amiben megmutathatja a komikus oldalát is. Meg az érzelmeset. Legalább ez utóbbihoz ne ragaszkodnának az akcióhősök, ez a része a színjátszásnak nem megy se Swarczeneggernek, se Stallonénak, hát akkor miért pont Vin Dieselnek menne?
A film amúgy nem rossz, van benne akció, jópofáskodás, gyerekszáj, szarba fürdés, érzelmes jelenetek, megint egy kis helyzetkomikum, bimbózó szerelem, megint akció, szóval minden benne van, ami méltő kísérője egy XL-es pattogatott kukoricának. A végén persze minden jóra fordul, mindenki barátra lel és megtalálja az életcélját, akik egymásnak teremtődtek azok csókban forrnak össze, a gonosz elnyeri méltó büntetését és mellesleg még Amerikát is megmentik.
Csak gonoszkodok, tényleg nincs a filmmel semmi baj, jó lassan beszélnek benne, minden szót lehet érteni és Vin Diesel mellkasán olyan gusztán feszül a fehér póló, hogy még én is írnék neki egy forgatókönyvet.
Pedig nem is tetszik.

Mármint a pasi nem tetszik.
Vagy mégis?

Mégsem. Az ilyen kigyúrt pasik csak akkor tetszenek, ha van a szemükben valami kis huncutság és pajzánság. Meg játékosság, amiből tudni lehet, hogy..... Na, szóval amiből tudni lehet, az illető pajzán, huncut és játékos. Ebben a pasiban semmi sincs csak egy csomó gyönyörűen formált izom - legalábbis a vásznon csak ennyi látszik belőle.

Viszont az előzetesekből megtudtam, hogy hamarosan jön filmen a Galaxis útikalauz stopposoknak.