Brünnhilde szikláján

Valló világ

2005/05/14

:-)) Szépjóestét!

Reggel kicsit kirándultunk, úgy összemartak a szúnyogok, hogy egy tenyérnyi bőrfelület nincs rajtam ahol ne lenne hólyag. Átszúrtak a nadrágon, az ingen, a zoknin, a bugyin, mindenem viszketett. Hideg zuhany és jó félórás koncentrálás kellett hozzá, hogy csillapodjon a vakarózási ösztön bennem. Mostmár rendben vagyok, holnapra elmúlnak a foltok.
Délután másoddolgoztam, ahhoz képest hogy a fáradtságtól és a nyomott levegőtől össze akartam esni, egész jóél haladtam. Holnap viszont pihenőnap van, délelőtt kirándulunk, dálután pedig végre megcsinálom a pergolát a lila akácnak és rendbe akarom tenni a szobanövényeim is.

Este megnéztük a Kinsey - Mindenki másképp csinálja-t.

Amerika első igazi szexológusa, Alfred Kinsey életéről szól a film, kedvesen, sok-sok humorral. Amiért külön hálás vagyok, hogy alig-alig észrevehetőek azok a sablonos dramaturgiai megoldások, amiktől mindig falramászok, ha amerikai filmet nézek.
Ez persze nem véletlen, hús-vér emberekről szól a történet - az elmúlt időszakban látott amerikai filmek közül -Oscar díj ide, sikerfilm oda- messze ez volt a legjobb és legemberibb.

Most nem tudok többet írni, csukódik le a szemem.