Brünnhilde szikláján

Valló világ

2005/05/09

Ez nagyon durva!
Egyébként várható volt. A mai telekommunikációs világban, amikor bárki vehet egy fényképezős telefont és bárhova beviheti, az lenne a csoda, ha nem lenne valaki aki a nyomdában, vagy csomagolás közben, vagy bármikor amikor hozzáfér lefotózza a tételsorokat. Sajnálom a srácokat, szerintem kezdhetik előlről az érettségit. Meg sajnálom az oktatásügyet, ezt a botrányt aligha fogja túlélni a kétszintű érettségi. De lehet a miniszter se....

Nem, nem kezdek összeesküvés elméleteket gyártani!
Maradjunk annyiban, hogy mindenhol van egy szülő, akinek éppen most érettségizik a gyereke és nem kell ahhoz politikai inditék, hogy kilopja a tételsort.

Kávészünet vége.
Ezt a hetet meg kéne úszni kávémérgezés nélkül, felhívtam a patikus barátném hogy hozzon nekem ginzenget. Mit mondott a szívemszottya, na mit?? Hát hogy a ginzengben sok B-vitamin(ok) is van(nak) és hogy ezek valamelyike javítja az étvágyat. Inkább ne szedjem, mert hízni fogok tőle.
A francba!
Rongyokban lógnak az idegeim, a sok teától meg kávétól szét van savazva a szervezetem, a stressztől csomókban hullik a hajam, a barátnőm meg azon aggódik, hogy nehogy hízzak egy kilót a vitamintól.
Uhh!