Brünnhilde szikláján

Valló világ

2006/03/06

:-) Szépjóestét!
:-(
Máma reggel valóságos pánikrohamom volt. Úgy éreztem, nem bírok bemenni dolgozni.
Uhh.
Kilélegez ... belélegez ... ki .... be .....
Jó negyedórámba tellett, mire valamennyire összeszedtem magam és be tudtam vánszorogni. Fájt is a fejem egész nap, pedig csendes nap volt, nem is értem mi volt a bajom. Ráfagyott az arcomra valami világfájdalom, képtelen voltam mosolyogni, vagy egyáltalán, szólni bárkihez is. Még a számat se nagyon nyitottam ki, a legminimálisabb emberi kommunikácóra is képtelennek éreztem magam. Ilyenkor nagyon sajnálom a kollégáimat, kicsit szégyellem is magam mert pocsék dolog lehet egy hozzám hasonló, két lábon járó gyomorbajjal egy légtérben tartózkodni.
Délután még bementem a suliba gyakorolni, ott sem volt túl nagy sikerélményem. Azt hiszem, változtatok a tanulási módszeremen, nem a vizsgamintákat fogom megoldani, hanem a könyv mellékletében lévő minta-projektet fogom elejétől végig megcsinálni. Ez amolyan állatorvosi lónak tűnik, minden adatbáziskezeléssel kapcsolatos alapfogás benne van.
Fáj a fejem, megyek aludni.

Ja, még valami:
Sajnálom a fiút. Blogger, jól is ír, bringás is (rossz ember már eleve nem lehet), politikus alkat, tele van jobbító szándékkal - és a jelek szerint gerinces is, vállalja a saját baromságának a következményeit. Nagyságrendekkel különb mint azok, akik megtalálták azt az egy rossz mondatát és belebuktatták. Remélem meg tudja őrízni a méltóságát és visszatér -ha az országosba egy ideig még nem is, de- a helyi közéletbe.