Brünnhilde szikláján

Valló világ

2006/04/16

Szemelvények a hírtévé fórumáról:
(Csak fejlett humorérzékkel rendelkezők olvassanak tovább vagy kattintsanak a linkre!)

"És hova tovább! Miből legyen nekik pénzük (ellened, ellenünk) - hát belőlünk! Hogyan? úgy, hogy a kórház privatizálásnál, ők fogják megvenni a kórházakat, és diktálni az árakat! A pénz hozzájuk kerül, tpled meg el! Így nekik lehet rengeteg pénzük, és megtudják oldani a gondjaikat, mindednféle áremeléseket, mert belőlünk fognak táplálkozni!
Mellesleg, te leszel a kísérleti állat, főleg ha az oroszok ktenyésztik a (pali)madár influenzát! - ugye honnan származik az ebola is? - Cél csoport az kell! Így volt az atombombánál is, és megkockáztatom, a cunaminál is, és most valami egészen új van itt!
Tavalyi választásnál is árvíz volt de mekkora! Idén is pont akkora esett (a mesterségesen generált árvíz) amikor választás van, és tétje van!
Útakat építeni (rossz, selejtes anyagból, főkeg évente, télen, max. választási kampány idején) drágán, mert elárulom, télen foltozni ötször annyiba kerül, mint nyáron rendes anyagból újat építeni!"

"Addig, amíg az életük része nem lesz teljességgel a nemzeti trikolor helyett a kék és vörös (és nem feltétlenül a vasas) zászlója! A kék mint a szabadság, az ég, a tiszta levegő, a veres mint...... de ezt ösmerjük a történelemből, ezt nem kell bemutatni ugye?!
Nos amíg az emberek idái eljutnak az olyan mint az ebola vírus! Amikor kék geometira kialkul, akkor kialakul egy hierarchi is. A hierarchiából (kaszt) nincs menekülés! Csak lázadás, amit jogosan lehet büntetni! Ügyes koncepció!
Hogy is fogalmazott egy magyar palkát?
- Szegénynek születtél?
- Az is maradsz!
A a pokol vörös színénél, már nincs lejjebb (illetve van! a fekete, a halál, a megsemmisülés, a gyász, a terror háza!)"


Feladom ígérem, soha többé nem próbálom megfejteni a hírtévés fórumozók lelkivilágát.
Inkább megyek, könyvelgetek kicsit, annyival is előrébb vagyok.