Brünnhilde szikláján

Valló világ

2006/08/29

:-) Szépjóestét!
Nagyon bejön nékem ez a reggeli bringázás. Felfrissít, üdén, pihenten érek be az irodába. Hiába, a tömegközlekedés nagyon leszedál. Szemre iszonyúan nézek ki, csupa lucsok rajtam minden. Ma pláne, csepergett, felvettem az esőkabátot is. Az eső ugyan elállt, de a nejlon kabát bezárta a nedvességet - belül vizesebb voltam mint kivül. Tényleg rossz volt rám nézni, de kit érdekel!
És csoda is történt. A munkahelyemen a zuhanyozóban tegnap még nem volt zuhanyrózsa, csak a slag. Ma reggel bemegyek, hát mit látok, na mit??? Valaki visszaszerelte a zuhanyt :-))
Az autósok egy része viszont hihetetlenül bunkó. Nem adják meg az elsőbbséget, szemrebbenés nélkül ráparkolnak a bringaútra, az egyik taxis ott olvasta az újságot. Kettőnek ma beszóltam, a taxis lekurvázott, egy kis pöcs terepjárós meg nagy derűsen vigyorgott és a vállát vonogatta. Holnap veszek egy zacskó cukorkát és az ilyen majmoknak odaadok egy szemet. Ha nem használ, később beszerzek pár "Bunkó vagyok, bringaúton parkolok!" matricát. Aki seggfej, annak meg kell valahogy mondani, különben soha nem tudja meg magáról és nem lesz módja megváltozni.

Más:
Este fél 9-kor Apokalipszis most I-II. rendezői változat az Örökmozgó moziban.

2 Comments:

  • At 11:52 du., Blogger Kinga said…

    Apokalipszis: vertezd fol magad... nem konnyu nyari szorakozas. (Gondolom, tudod, nem azert, hanem mert azon nagyon ritka filmek egyike, amelyiket en keptelen vagyok megnezni ujra - olyan megrazo. Pedig mar nagyon érik.)

     
  • At 11:35 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Ennyire sokkoló látványra nem számítottam. Ahogy a napalm felgyújtotta a dzsungelt. Meg ahogy a kiskutyát tépték ki egymás kezéből. Még azt is elhiszem, hogy tényleg azért csinálták a mészárlást, hogy szörfözhessenek egyet.
    Döbbenetes film.

     

Megjegyzés küldése

<< Home