Brünnhilde szikláján

Valló világ

2006/08/24

Őszintén sajnálom, hogy nem írhatom meg pontosan hogy miről van szó. Csak úgy általánosságban, de az úgy nem az igazi, konkrétumok nélkül igen nehéz kifejezni azt a felháborodást, undort, döbbenetet és részvétet, amit érzek.
Szörnyűségek történnek a világban.
A lelki nyomor, a nemtörődömség, a rossz nevelés, vagy még inkább a nem nevelés a legrosszabbat tudja kihozni az emberből. Kegyetlen, undorító, cinikus hóhért csinál belőle, aki a leggyengébbre zúdítja rá a frusztrációját és a mocskos aberrációit. És ezt még megfejeli a cinkosság, a mi kutyánk kölykének védése, az anyagiasság, a nemtörődömség.
Horrorfilmek elevenednek meg, itt történnek a rémségek körülöttünk.
Tényleg nagyon sajnálom, hogy nem írhatok többet.

15 Comments:

  • At 6:25 de., Anonymous Névtelen said…

    Én felháborodást, undort és döbbenetet a budapesti levegőtől érzek. Tényleg ez a levegő, vagy ez valami tévedés? Ha a víz is ennyire szennyezett lenne, nem tudnánk inni belőle, már kipusztultunk volna, de levegőt kénytelenek vagyunk venni.

    Jelenlegi kísérletemben azt vizsgálom, mennyi ideig lehet ebben a levegőben túlélni.
    m.

     
  • At 10:01 de., Anonymous Névtelen said…

    ennyit viszont nem biztos, hogy érdemes volt írni. Legalábbis nekem túl rejtélyes...

     
  • At 11:35 de., Anonymous Névtelen said…

    hát bizony, az ember a naplójába már csak azt ír, amit akar... azt, hogy kár-e, majd ő eldönti. szerintem.

     
  • At 11:54 de., Anonymous Névtelen said…

    Így van. Mi itt vendégek vagyunk. Brunnhilde naplóját szerintem elsősorban magának írja.
    maria

     
  • At 11:57 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Ha tegnap elébem tettek volna egy ívet amin követelik a halálbüntetés visszaállítását, aláírtam volna. Azzal a kikötéssel, hogy akkor a tolvajokat billogozzák meg, a nemi erőszaktevőket kasztrálják, vagy egyenesen tőből tépjék ki a pöcsüket, a csalókat meg borotválják kopaszra.
    Alapvetően persze nem így gondolom, de tegnap volt egy óra, amikor a saját két kezemmel tudtam volna végrehajtani egy ilyen ítéletet.

     
  • At 2:55 du., Anonymous Névtelen said…

    A nemi erőszakra nincs mentség, ám egy ember testének szándékos megcsonkítására - így kasztrálására - sem. (Kivéve az orvosi eseteket.)

     
  • At 4:06 du., Blogger Kinga said…

    Nyugi... mintha brunnhilde azt irta volna, ugye, hogy: "Alapvetően persze nem így gondolom". Mindenkivel elofordulnak ilyen pillanatok nyilvan, velem is. Most nincs itt az ideje az erkolcsi ál-okoskodasoknak.

    Brunnhilde: csak azt remelem, hogy ma mar jobban vagy. Valoban: az embernel borzalmasabb teremtmenyt (es csodalatosabbat is) nem hordott hatan a fold.

     
  • At 12:40 de., Anonymous Névtelen said…

    Hogy mikor van ott az ideje annak, hogy ezt, vagy azt a mondatot leírjam egy kommentládába, azt én döntöm el.

     
  • At 7:50 de., Blogger Kinga said…

    :D Mondom, hogy nyugi, nyugi... art a szepsegednek...

    Persze. Azt kommentelsz, amit csak kivansz.

    Es nyilvan en is.

    Na. Akkor errol ennyit, en spec. nem kivanok errol tobbet itt.

    Legyen szep hetveged! :P

     
  • At 8:51 de., Anonymous Névtelen said…

    a "nyugi" pimaszságával lehet embereket kiüldözni a világból, de ezt nem mindenki tudja.

    ami ebben a postban "izé", az annyi csak, hogy nem vagyunk hozzászokva mi olvasók ahhoz, hogy ez a blog olyan lenne, ahol az író bekiabál egy érthetetlent, de eleve közli, hogy hüyén fogsz meghalni, mert nem fogja elmagyarázni, hogy minek és mirôl írta.
    ennyiben tehát újszerû a post, és mivel témája elég keménynek tûnik, így újszerûsége mellett brutális is.

    azaz az olvasó nem érti, nem tud vele mit kezdeni. és így van egy tökéletesen feleslegesen elolvasott postja, és bôdületes hiányérzete. kukucskált egy kulcslukon, mert odatartották a fejét és mielôtt megérhtette volna, lecsapták a takarólemezt, ennyi, többet nem kapsz.
    hát, így.

     
  • At 8:31 du., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    Kaptárlakó: a szexuális bűnözök nagy része orvosi eset. Már persze ha elismerjük, hogy a pszichiátria orvostudomány. Én elismerem, és azt hiszem, mostanában már ez nem is lehet kérdés. Akkor mi van?
    Zsoltu: bocs. Tudom. Nem vagyok az a fajta aki húzkodja a mézesmadzagot (nevezhetjük szárazkurvának is.) Tegnap kivételes helyzet volt. Remélem nem lesz több ilyen.

     
  • At 9:04 du., Anonymous Névtelen said…

    édes istenem, szárazkurva. be rég hallottam ezt...

     
  • At 9:08 du., Anonymous Névtelen said…

    Most képzelj el egy olyan szexuális bűnözőt, aki nyilvánvalóan orvosi (pszichiátriai) eset. Akkor, ha kasztrálod, meggyógyul?

     
  • At 12:56 de., Blogger Brünnhilde sziklája said…

    persze hogy nem.
    Ezért nem szabad hagyni, hogy az igazságszolgáltatás indulatból működjön.

     
  • At 9:03 de., Anonymous Névtelen said…

    Így, ahogy mondod.
    Egyébként gyakran hallani ilyesmit, valóban minden súlyosabb eset után arról beszélnek az emberek, hogy vissza kellene állítani a halálbüntetést (ami jogilag lehetetlen), meg le kéne vágni ezt-azt, megkínozni, sós kútba tenni, onnan is kivenni, kerék alá tenni, onnan is kivenni.

    Ilyen alapon tömegesen lehetne vagdalni az embereket, mint a sötétarab országokban, egy bolti lopásért levágni egy kezet. Nem szeretném ezt megérni.

    Én megelégednék azzal, hogy az igazán súlyos, előre megfontolt szándékkal elkövetett eseteket, vagy a visszaeső erőszakos bűnözőket életfogytiglanra ítélném, és aztán ott is tartanám örökre. És nem érdekelne, hogy odabent megváltozik, hát változzon! Végezzen egyetemet, írjon könyvet, de még egyszer ne lépjen arra az utcára, ahol én is járok.

    Nincs végtelen számú lehetőséged az életben.

     

Megjegyzés küldése

<< Home